Celeb

Valóságos csoda: hármas ikreket vár Rúzsa Magdi

Bors

Létrehozva: 2021.09.03.

Maga sem hitte el, amikor először közölte vele az orvos.

Noha nem ez az első ikerterhesség Rúzsa magdi családjában, az énekesnő és férje, Vilmos nem kicsit döbbent le, amikor az első ultrahangos vizsgálat után az orvos közölte: bizony hármas ikreket hord a szíve alatt.

– Az orvosom csak ennyit kérdezett, hogy „felkészültél?” „Mire?” – kérdeztem vissza. Erre ő: ketten vannak. Majd jött a meglepetés mindannyiunk számára: nem ketten vannak, hanem hárman – mesélte az énekesnő a Blikknek.

– Nemrégiben a férjemmel úgy döntöttünk, belevágunk egy olyan kalandba, amire eddig nem éreztük magunkat készen. Azon kuncogtunk, hogy az angyalkák már elég türelmetlenkedve várhatták ezt a döntésünket, hiszen szinte azonnal becsöngettek hozzánk. Mi pedig már nagyon várjuk a kis mókusainkat. Pár napja elsírtam magam, amikor megértettem, milyen isteni kegy és mekkora csoda az, hogy három kicsi lélek is egyszerre minket választott. Elmondhatatlan érzés. A legmesésebb az egészben, hogy mindez természetes módon történt. Nem volt itt lombik – árulta el a lapnak Magdi, hozzátéve: mindhárom pici jól van, egészségesen fejlődik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek