Celeb

"Isten éltessen, Andym" - szívszorító üzenetet hagytak Andy Vajna sírján

Bors

Létrehozva: 2021.08.02.

Vasárnap ünnepelte volna 77. születés napját Andy Vajna. A két éve elhunyt producer sírja a rossz idő miatt kissé üres, ám úgy tűnik, valaki nem feledkezett meg róla.

A Metropol fotósa egy csokor fehér rózsát talált vasárnap délelőtt Andy Vajna sírjánál, a Fiumei úti temetőben. A virághoz rakott kis levélen a következő állt:
-Isten éltessen Andym
A személyes hangvételű üzenet alapján arra következtettek, hogy a csokrot Vajna Tímea küldethette, aki jelenleg Amerikában tartózkodik, ám elhunyt férje születésnapjára és halálának évfordulójára mindig valami kedvességgel készül. 

Timit keresték e-mailben, de lapzártáig nem nyilatkozott a Metropolnak azzal kapcsolatban, hogyan  tervezett megemlékezni Vajnáról a születésnapján. Timi Andy halála után Los Angelesben kezdett új életet, a közelmúltban óriási, mintegy 2,5 milliárd forintos villát vett magának és igyekszik megtalálni a számításait a tengerentúlon. 

Óvta a magánéletét

A producer egész életében óvta a magánéletét, nagy szerelmeit azonban nem rejtette el a nyilvánosság elől. Első felesége Cecilia Mong volt, akit Hongkongban ismert meg, és bár a házasságuk nem tartott sokáig, fiukat, Justint szeretetben nevelték. Dobó Katával hét éven át éltek nagy szerelemben, de a szakításuk után is a legjobb barátok maradtak. Tóth Éva modellel 2007-2010-ig éltek nagy szerelemben, és vele is békében váltak el. Vajna Tímeát 2013-ban vette feleségül, és bár eleinte sokan kételkedtek a kapcsolatuk erősségében, végül rácáfoltak a kétkedőkre, és a producer 2019-es haláláig nagy szeretetben éltek együtt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek