Celeb

Harry herceg úgy érzi, Meghan Markle szabadította ki őt a királyi család fogságából

Bors

Létrehozva: 2021.03.08.

Ha nincs Meghan Markle, Harry hercegnek meg sem fordul a fejében otthagyni a királyi családot. Döntése miatt az apja, Károly szóba sem akart vele állni, és az anyagi támogatást is megvonták tőlük.

Forrás: AFP

II. Erzsébet királynő és a királyi család többi tagja nem lesznek elragadtatva, ha megnézik Harry és Meghan Oprah-nak adott interjúját. A trónörökös Károly herceg kisebbik fia a műsorban nemcsak arról mesélt, hogyan zajlik az életük várandós feleségével és kétéves kisfiukkal Kaliforniában, de kiteregette a szennyest a királyi családdal kapcsolatban is. Elmondása szerint úgy érezte, a monarchia tagjaként csapdába esett, és Meghan mentette őt ki onnan.

Meg nélkül nem léptem volna vissza. Nem is tudtam volna, hiszen csapdába estem, és még csak nem is tudtam róla. Ugyanúgy a rendszer rabja voltam, mint a családom többi tagja. Az apám és a bátyám is csapdába estek, de ők nem fordíthatnak hátat a monarchiának. Nagyon együtt érzek velük – magyarázta Harry az interjúban. Hozzátette, hogy a királyi családban nem értették meg őket, és kellő támogatást sem kaptak, ezért döntöttek úgy, hogy új életet kezdenek.

Károly megorrolt Harryre

A Megxitként elhíresült lépésük miatt azonban igencsak elmérgesedett a viszony Harry és édesapja, Károly herceg közt. Miután a sussexi herceg közölte vele, hogy mire készülnek, Károly nem fogadta Harry hívásait.

– Szomorú, hogy idáig fajultak a dolgok, de tennem kellett valamit a mentális egészségem érdekében, a feleségemért és Archie-ért. Úgy éreztem, cserben hagyott, mert hasonló dolgon ment keresztül, ismeri a fájdalmat. Archie ráadásul az unokája. Természetesen mindig is szeretni fogom őt, de sok bántó szó hangzott el. Dolgoznunk kell a kapcsolatunkon, hogy begyógyuljanak a sebek – vallotta be Harry.

Diana nem örülne

Miután Harry és Meghan bejelentették távozásukat, a királyi család az anyagi támogatásukat is felfüggesztette, ezért Harry édesanyja, Diana hercegné örökségét felhasználva kezdtek új életet az Egyesült Államokban. A 36 éves herceg szerint autóbalesetben elhunyt édesanyja biztosan nem örülne, ha látná, mi folyik körülöttük.

Végtére is mindig azt akarta, hogy boldogok legyünk – mondta az interjúban Harry.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek