Celeb

Igencsak megasszonyosodott Debreczeni Zita – fotó

K. K.

Létrehozva: 2021.02.16.

A negyvenéves családanyát egyáltalán nem zavarja, hogy a szülés óta teljesen átalakult a teste.

Forrás: Bors archív

Januárban ünnepelte a negyvenedik születésnapját Debreczeni Zita. Az egykori fotómodell élete nagyot változott az elmúlt időben, ami rajongói szerint a csinos édesanya külsején is meglátszik.

Tavaly augusztus 28-án délután öt órakkor született meg Debreczeni Zita és férje, Gianni Annoni első közös gyermeke, Gianfranco Máté, akinek érkezésével nagyot fordult a szülők élete.

Noha Zita és Gianni előtte sem verték nagy dobra a magánéletüket, amióta gyermekük született, minden eddignél jobban visszavonultak a nyilvánosság elől. Rajongóik csak ritkán nyernek betekintést a mindennapjaikba, éppen ezért Zita követői igencsak meglepődtek, amikor meglátták az édesanya szülés utáni alakját. Noha Zita sosem tagadta, hogy több mint húsz kilót hízott a várandóssága alatt, amiből aztán tizet időközben sikerült is leadnia, mégis teljesen ki van békülve az alakjával, s azzal, hogy a teste átalakult.

Rajongói közül többen is megjegyezték, hogy Zita szemmel láthanóan "megasszonyosodott", ám ez az egykori modellt cseppet sem zavarja, sőt. 

Mindenki azt mondja, hogy megasszonyosodtam. Az egész testem átalakult, de gondolom majd valamennyire visszalakul... Idővel.

– írta az Instagram oldalán a feleség, aki egyáltalán nem bánja, hogy elveszette modelles külsejét, és drasztikus diétába sem szeretne belekezdeni csak azért, hogy visszanyerje a várandósság előtti formáját.

Zita megújult külsejét ITT tekintheti meg!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek