Celeb

Madonnának teljesen elmentek otthonról: Vennék egy mély, vírussal teli levegőt!

Bors

Létrehozva: 2020.05.02.

Beteg soha nem volt, de egy teszt azt mutatta, már átesett a SARS-CoV-2 fertőzésen.

Madonna is­mét videóban szólt rajongóihoz Instagram-oldalán, és szavai új­fent kisebb vi­hart kavartak. A 61 éves popdíva most azt állítja: szervezete tele van a koronavírus elleni ellenanyaggal.

– A minap teszteltek. Megtudtam, hogy a vé­remben antitestek vannak, így holnap autóba pattanok, me­gyek egy nagyot, mi­közben lehúzom az ablakot, és ve­szek egy mély levegőt. Egy mély, Covid-19-cel teli levegőt – jelentette be legfrissebb karanténvideójában az énekesnő.

Antitestteszttel vérből ki lehet mutatni, hogy az ember szervezete termel-e a SARS-CoV-2 fertőzéssel szemben ellenanyagokat, vagyis hogy az illető megfertőződött-e valaha az új koronavírussal. Bár Madonna a vi­deójában azt mondja, hogy a pozitív teszteredmény óta új ember lett, az Egészségügyi Vi­lágszervezet (WHO) szerint nincs bizonyíték arra, hogy ne fertőződhetne meg másodszor is az, aki egyszer felgyógyult a fertőzésből, és vérében antitestek képződtek. A világszervezet ezzel együtt támogatja ezeket a teszteléseket, de hangsúlyozza, hogy az eredmény semmit nem árul el az érintettek esetleges immunitásáról. Ráadásul előfordult már, hogy a tesztek negatív eredményt mutattak fertőzött betegnél vagy nem fertőzött betegeknél jelzik a vírus jelenlétét.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek