Celeb

Fénykorát éli Balázs Pali: Bon Jovi inspirálta a Fonogram-díjat nyert énekest

K. K.

2020. április 6. hétfő 19:15

A koronavírus sem állhatott Balázs Pali és a MAHASZ Fonogram – Magyar Zenei Díj közé, ugyanis az énekes „jött, látott, s mindent vitt” a rangos megmérettetésen. Ezúttal a világjárvány miatt nem került megrendezésre a díjátadó gála, ez azonban cseppet sem szegte az 51 éves Balázs Pali kedvét, amikor megtudta, hogy az Év hagyományos slágerzenei albuma vagy hangfelvétele kategóriáját ő nyerte el.

Ők is nyertek

Kovács Katit Fonogram életműdíjjal tüntették ki. A klasszikus hazai pop-rock kategóriában Hobo - Hé, Magyar Joe! albuma, a modern pop-rocknál Rácz Gergő és Orsovai Reni - Mostantól című felvétele, rapnél Ganxta Zolee és a Kartel - Oldskool száma, metálban a Leander Kills - Luxusnyomor című dala nyert.

– A rendezvény ezúttal elmaradt, de kaptam egy értesítést, hogy a Majd holnap írok című albumommal nyertem el a Fonogram-díjat, ami hatalmas megtiszteltetés. Noha 2007-ben már volt alkalmam átvenni egyet, de az idei talán minden eddigi kitüntetésnél többet jelent számomra. Másfél évvel ezelőtt ugyanis gondoltam egy merészet, és mind zeneileg, mind pedig előadói megjelenésemben teljesen megújultam. Ez egy személyes döntés volt. Úgy éreztem, hogy bár folyamatos a színpadi jelenlétem, mégis keveset látott, hallott belőlem a közönség, amin mindenképpen változtatni szerettem volna. Így is tettem, s ezzel a díjjal most egy visszaigazolást kaptam: ismét jó úton haladok! – magyarázta a Borsnak Balázs Pali, aki büszke arra, hogy immár a sokadik fénykorát élheti meg a közel 25 éves szólókarrierje alatt.

– Az idő múlásával, minden és mindenki változik. Szükség van a vérfrissítésre, épp úgy, ahogyan a legnagyobb világsztároknak is. Ott van például Bon Jovi. Mindig is sikeres volt, mégis időről-időre megújul, ami engem nagyon inspirál. Igaz, a jelenlegi helyzet, a koronavírus most mindenkit meg fog tépázni egy kicsit, de én már rengeteg pofont kaptam az életben, így hát a világjárványhoz is próbálok pozitívan állni. Nekem a zene az életem. A nap 24 órájában ezzel foglalkozom, most is vagy 40 dalom sorakozik a fiókomban, s ki tudja, hogy még mennyi fog, de nem akarok és nem is tudnék más csinálni. Énekes vagyok. Semmi máshoz nem értek, csak a zenéhez.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megszökött az elvonóról, de pár nap után megtalálták az eltűnt tévésztárt

borsonline.hu

Megrázó részletek a kórházból: ez vár most a budapesti házomlásban megsérült táncosra

vg.hu

Medvegyev: Moszkva még az oxigénről is lekapcsolja a baltiakat

ripost.hu

Érzéki sztriptíz, teljesen meztelenre vetkőzött a teraszon a bomba testű üzletasszony

vg.hu

Letartóztatták a szökésben lévő Fülöp herceget

mindmegette.hu

Hőségriadó: ezt a 2 dolgot kell mindenképp bevinnünk a szervezetünkbe!

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Kisgyerekes családapa halt meg a Nyerő Páros forgatásán

borsonline.hu

Nem először érte súlyos baleset a budapesti házomlásban megsérült táncoslányt

borsonline.hu

Soha nem látott felvételek a hétfőn leomlott homlokzatú ház elől

További cikkek

Kaland

Kiderült, Shane Tusup valóvilágos szőkeséget csókolt az éjszakában

Gyász

Egyre rosszabbul van Berki Krisztián édesanyja: Csodálkozom, hogy még életben vagyok!