Celeb

Pszichológus kezelte Stohl Andrást

kbv

Létrehozva: 2020.01.17.

A színész nemrég kérte meg szerelme, Vica kezét. Stohl András most boldogabb, mint valaha, de 48 évesen is megszenvedte, hogy elhagyta Ancsikát és két gyereküket.

Ma már madarat lehet fogatni Stohl Andrással, aki négy évvel ezelőtt úgy döntött, immár sokadszorra forgatja fel fenekestül a saját életét. Egy éve volt már szerelmes Vicába, mostani menyasszonyába, mikor meg merte tenni, hogy elhagyja Ancsikát és két kicsi gyereküket: Andriskát és Franciskát. Könnyű azt gondolni, ez egy férfinak egyáltalán nem nehéz, hiszen egyik gyönyörű nő ágyából a másikba bújhat, a Story leg­frissebb számából azonban ki­derült, még a sokat próbált, akkor  48 éves színésznek is összetört a szíve.

Stohl és Vica interjút adtak, amiben a harmincas éveiben járó lány mesélte el, milyen nehéz is volt mindkettejük számára. Andrást annyira megviselte a családja és az új szerelem közti őrlődés, hogy szakemberhez fordult.

– Engem lelkileg éppúgy megviselt, mint a többieket, én ugyanúgy pszichológushoz fordultam emiatt, mint Andris. Ezt azok tudják csak, akik átéltek már hasonlót. Mindenki téged hibáztat, sokszor te is magadat. Ilyenkor muszáj szakemberhez fordulni – mondta a lány a magazinnak, aki azt is elárulta, kedvesének ő javasolta, hogy hallgasson meg egy szakembert. Ám nem lett egyből könnyebb, András sokáig maga alatt volt:

– Földbe döngöl­­­ték a beszélgetések. Szembenézett önmagával – fűzte hozzá Vica.

Stohl pedig el­árulta, a terápián az volt a legfurcsább szá­mára, hogy pszichológusa nem akarta mindenáron meggyőzni arról, hogy a családot kell választania a gyerekek miatt, hiszen ha benne marad egy boldogtalan kapcsolatban, annak éppen a kicsik isszák majd meg a levét leginkább.   

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek