Celeb

Nacsa Olivér: Börtönbe az állatkínzókkal!

L. P.

2019. augusztus 18. vasárnap 05:00

Barbarával a gyermekükként bánnak Béni kutyussal.

A humorista, műsorvezető Nacsa Olivérnek és párjának, Somossy Barbarának elege lett a kegyetlen állatkínzókból, és több hírességgel összefogva videosorozattal kampányolnak a felelős állattartás mellett, és kezdeményezésükkel szeretnék elérni,  hogy a törvény a bűnösökre arányos börtönbüntetést szabjon ki. 

– Elindítottuk a kampányunkat, amiben Csonka András, Molnár Piroska, a Korda házaspár, Tóth Gabi és Tóth Vera, Oszvald Marika, Rubint Réka és még sokan mások vállalták a szereplést, hogy példát mutassanak a saját tapasztalatukon keresztül, milyen is a felelős állattartás – mesélte a Vasárnapi Borsnak az M5 csatorna Kult'30 műsorvezetője, Barbara.

– Barbi ötlete volt, és örülök, hogy csatlakozhatok. Ritkán vállalom az interjúalany szerepét, de emellett az ügy mellett egyszerûen nem mehettem el. Úgy gondolom, az állatok ellen elkövetett kegyetlenség  egyenlő az erkölcsi érzék és az intelligencia teljes hiányával, ilyesmit csak olyan tesz, akinek nincsenek érzései – fogalmazott kíméletlenül Olivér.

Ezután nem meglepő, hogy azt szeretnék elérni, még jobban szigorítsanak a törvényeken, a bírói gyakorlaton és az állatkínzók ne úszhassák meg felfüggesztettel és pénzbírsággal a felháborító tettüket.

A párt egyébként a lapunkkal való találkozóra is elkísérte Béni, a si-cu kutyus, akivel szinte gyermekükként bánnak. 

– Béni ősszel lesz kétéves, és egyszerűen nem tudom elmondani, milyen sokat jelent számomra. Mivel rendkívül mozgalmas az életünk Olivérrel, a szü­leim gyakran vigyáznak rá. Ôk Dörgicsén élnek, ahol van még egy keverék kutyus, akit befogadtak. Édesanyám külön főz rájuk, sokat kirándulnak, így igazi kutyaparadicsom van náluk – teszi hozzá nevetve Barbara. – Mi is szeretnénk még több állatot, kutyát vagy macskát, de majd csak akkor, ha úgy alakul az életünk, hogy kertes házba költözünk.

Férje is egyetért vele, hogy annak, aki tizenkét-tizenöt órákra magára hagyná, és este csak egy simogatással nyugtázná, hogy nincs egyedül, nem való házi kedvenc. 

– Az állattartás olyan, mint a gyermekvállalás, nemcsak az időnk szükséges hozzá, hanem a megfelelő anyagi háttér is, hiszen kellenek a kötelező oltások, állatorvosi kezelések, az értékes táp, és a biztonságos, szeretô otthon – zárta Olivér.

További cikkek

Válás

Kulcsár Edinára is lesújtott a szépségkirálynők átka

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Ez is érdekelhet

boon.hu

Miskolci Tündérkert: bizonytalan, hogyan tovább

borsonline.hu

Feszes cicanadrágban mutatta meg tökéletesen kerek fenekét ÉNB Alexa – fotó

origo.hu

Meglátta az egyetlen üres helyet a járdán, úgy parkolt le, ahogy csak a legnagyobb profik tudnak

mandiner.hu

Kaszab Zoltán (Vasárnap): Saját bukására játszik a baloldal?

zaol.hu

Farkas Imre, az egykori Zalahús tulajdonosa: „Nem tudok elég nagy köszönetet mondani…”

origo.hu

Fizetős követésekkel újít az Instagram

nemzetisport.hu

Férfi kosár NB I: győzött a Körmend, a ZTE és a Sopron is

vg.hu

Új roncsprogrammal szabadulnak az autómatuzsálemektől

origo.hu

Meghökkentő, de igaz: a világon létezik még egy Hősök tere - galéria

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: bombameglepetés – Izland feltörölte a padlót a franciákkal!

vg.hu

Az ózonterápia is sikeres lehet a koronavírus kezelésében

origo.hu

Súlyos autóbalesetet okozott Arnold Schwarzenegger - fotók