Celeb

Király Linda szakított, hogy fogyni tudjon

uv

Létrehozva: 2019.08.03.

Már minden megtett lépés fájdalmas volt az énekesnőnek, amikor tavaly a gyomorműtét mellett döntött. Gyógyulása miatt kilencéves párkapcsolatát is lezárta, hogy csak magára és a fogyásra koncentrálhasson.

Hosszú évek óta túlsúllyal küzdött Király Linda, akinek egészsége tavaly komoly veszélybe került. Agyalapi mirigyes adenómája, pajzsmirigy-, hormon- és inzulinproblémái már olyan extrém tüneteket produkáltak, mint a lábödéma, ami miatt minden egyes lépése fájdalommal járt. Ekkor sorsfordító elhatározásokra jutott, és fenekestül felforgatta addigi életét.

– Lényegében ellenem dolgozott a szervezetem, ami már-már vészhelyzetet eredményezett, így muszáj volt az operáció mellett döntenem. Sokáig ódzkodtam tőle, hogy kés alá feküdjek, szerettem volna önerőből lefogyni, ahogy korábban is. De be kellett látnom, a betegségeim miatt ez már nem opció számomra – mesélte a Vasárnapi Borsnak Linda, aki gyomorszűkítő, úgynevezett sleeve-műtéten esett át. A gyomra nagy részét eltávolították, olyan területekkel együtt, amelyek addig azokat a hormonokat termelték, amik megakadályozták a fogyást. A káros hormonok képződése nélkül, diétával és edzéssel azonban végre esélyt kapott, hogy leadja a felesleget.

A műtét mellett azonban egy másik, komoly döntést is meghozott az énekesnő, és tavaly véget vetett kilenc éve tartó kapcsolatának Zsombival. Linda ugyanis úgy érezte, ahhoz, hogy meggyógyulhasson, muszáj, hogy az életének egy ideig senki más, csakis ő maga legyen az egyetlen főszereplője.

– Hajlamos vagyok egy párkapcsolatban minden figyelmem és szeretetem a másiknak adni, és saját magamról elfeledkezni. Ebben muszáj volt változnom, és Zsombi ezt abszolút megértette. Elfogadta, hogy ez egy egyszemélyes csata számomra. Egy éve szakítottunk, hogy csak magamra, az egészségemre és a fogyásomra tudjak koncentrálni. A szerelem, mint olyan, jó ideig mellékes most az életemben – mesélte az énekesnő, aki volt párjával azóta is napi kapcsolatban van.

Zsombi mindenben támogatja Lindát, akinek hamar látványos eredményt hozott az operáció és az életmódváltás. Rajongói nem győzik dicsérni közösségi oldalán az egyre karcsúbban festő énekesnőt, akinek mára majdnem 30 kilóval mutat kevesebbet a mérlege.

– 28 kiló mínusznál tartok, és még 15–20 kilótól szeretnék megszabadulni. Nagyon sokszor, heti 5–6 alkalommal edzek, és nagyon tisztán, fehérjedúsan étkezem, azonban nem kínzom magam. Van, hogy megkívánok valami bűnöset, és engedek a kísértésnek, de ezt az életmódommal és a sporttal kontrollálom – tette hozzá Linda, aki rengeteget olvas és meditál, hogy testi-lelki egyensúlyban legyen.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek