Celeb

Állomáson vetkőzött Gáspár Evelin

K. Sz.

2019. augusztus 17. szombat 10:00

A buddhista, muszlim és hindu vallási közösségekben szigorúan vélekednek a nyilvános meztelenkedésről.

Forrás: Végh István

Igazán pikáns pillanattal örvendezteti majd meg a nézőket az Ázsia Expressz első adásában Gáspár Evelin. Győzike lánya ugyanis az első, táskakeresős feladatot követően szeretett volna átöltözni egy kényelmesebb nadrágba, hogy folytassák a TV2 egzotikus versenyét nagybátyjával, Gáspár Zsolttal, ám az időszűkére való tekintettel ezt Evelin a helyi buszpályaudvar egyik padján tette meg. A jelenetre Európában is felkapták volna az emberek a fejüket, nemhogy egy olyan ázsiai or­szágban, ahol nagyrészt buddhisták, hinduk és muzulmánok élnek, akik     általánosságban sokkal szigorúbban vélekednek a nyilvános magamutogatásról, mint nyugaton.

– Nagyon rossz szemmel nézték az alig pár pillanatig tartó jelenetet, mert tudjuk, hogy ott ilyet nem illik tenni, és nagyon szigorúan veszik a női pőreséget. Azonban abban az elképesztő hőségben Evelinnek muszáj volt gyorsan átöltöznie. Pokoli volt a hőség, kényelmesebb ruhára kellett váltania. Igyekeztem ta­karni, hogy ne keltsünk feltűnést, de ez nem sikerült teljesen. A versenyben azonban ugye, csak magunkra vagyunk utalva, pénz nélkül megyünk a helyiek kedvességére bízva magunkat, így gyorsan kellett cselekednünk – mesélte Zsolti, akinek magának is meg kellett küzdeni az elemekkel, ugyanis a trópusi klíma komolyan megviselte az egészségét.

– Évek óta komoly szívbeteg vagyok, így tisztában voltam az­zal, hogy bizonyos szinten kockázatot vállalok a többhetes ka­landdal. Kilenc gyógyszert szedek arra, hogy ne álljon meg a szívem vagy ne kapjak infarktust. Szerencsére a műsor alatt maximálisan vigyáztak rám, de egyszer volt egy olyan eset, amikor nagyon rosszul lettem és elszállt a vérnyomásom. Ott kellett a gyógyszeres segítség, hogy elmúljon a rosszullétem és visszaálljon a vérnyomásom – tette hozzá Zsolti.

További cikkek

Válás

Azt pletykálják, egy harmadik miatt válik Kulcsár Edina és Csuti

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Afrika-kupa: kabaréba illő góllal bukta a győzelmet Elefántcsontpart

metropol.hu

A kutatók is elsápadtak attól, ami az Antarktisz jege alól előkerült

life.hu

Nagyot nézett a pornós pár lánya, amikor megtudta, miből élnek a szülei (18+)

magyarnemzet.hu

A német társadalom feltűnő gyengeségeire világít rá a pedofilbotrány

vaol.hu

Bababarát ellátás a szombathelyi kórházban - Fontosnak tartják az aranyóra gyakorlatának ismertetését a leendő édesanyákkal

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Portugália–Magyarország élőben az NSO-n!

vg.hu

Jelentős magyar szerepvállalással bővül a sóparadicsom Szovátán

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Remélem, minden meccs után elénekelhetjük a Himnuszt – Szita

ripost.hu

"A szívem darabokban" - Polgár Tünde nagyon szomorú a fia miatt

life.hu

Feladta a küzdelmet: meghalt a magyar sportoló

origo.hu

Szégyentelenül lemásolták a BMW-t, mégis híres lett ez a szovjet motor