Celeb

Már a rajongói sem hisznek Curtisnek

K. Sz.

2019. január 2. szerda 08:00

Egyre többet betegeskedik Curtis, de ami a jó hír, egyre gyorsabban gyógyul fel egy-egy hirtelen jött rosszullét után. Legutóbb egy miskolci buliba nem ment el, ám rá két napra három haknit is lenyomott. Rajongói be is szóltak neki.

Forrás: Bánkúti Sándor

Rövid időn belül újabb rajongóit veszítheti el Curtis, akire hiába vártak a miskolci Stamp Clubban december 29-én éjszaka.

A 2018-as évben drogfogyasztási szokásai miatt komoly botrány­ba keveredett ex­sportoló a meghirdetett koncert kezdete előtt csupán másfél órával mondta le a fellépést betegségre hivatkozva. A Bors újságírója felhívta a szórakozóhelyet, ahol a részletekről érdeklődött.

– Este tizenegy óra után a marketingesünk hívta fel telefonon Curtist egy utolsó egyeztetésre. Ekkor mondta, hogy betegség miatt nem tud megjelenni a másfél óra múlva esedékes koncerten, ami már csak azért is ér­dekes, mert Bu­dapestről körülbelül két óra eljutni Miskolcra. Azonnal megosztottuk a hírt a közösségi oldalunkon, szerencsére a jelenlévők jól szórakoztak, de sokan el se indultak, miután kiderült, hogy Curtis nem jön, ami rosszul érintett minket. Az eset után nincs tervben, hogy valamikor megtartanánk az elmaradt bulit – mesélte lapunknak a szórakozóhely egyik illetékese. 

A hirtelen jött betegség furcsa módon nem akadályozta meg a sztárt abban, hogy két nappal később három szilveszter éjjeli koncertet adjon az ország különböző pontjain. Az egyik élő bejelentkezése alapján úgy tűnt, kutya baja nincs. Ezt a sztár rajongói is észrevették, akik igen kemény szavakkal illették a rappert. 

„Szuper voltál Miskolcon, ja, nem… szerencsére gyorsan rendbe jöttél. B.Ú.É.K.” „Hétről hétre bebizonyítod, hogy igaza volt Majkának” – csak két komment a több száz közül. A zűrös rappernél nem ez az első eset, hogy az utolsó pillanatban tűnik el egy megbeszélt munkáról, először a Csak show és más semmi! felvételén hagyta szó nélkül egyedül a próbán Köllő Babettet. Az ünnepek előtt háromszáz árvát és fogyatékkal élőt hagyott cserben, akiknek személyesen ígérte meg, hogy ajándékokat ad át nekik Kislétán, Nyírbátorban és Nyírbogáton. 

Lapunk próbálta elérni a rejtélyes és igen gyors lefolyásúnak bizonyuló betegséggel küszködő rappert, de lapzártánkig nem reagált a megkeresésünkre. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Milák Kristóf: Nem nagyzolásból, de megint született mellettem egy világcsúcs

origo.hu

Ők az Onlyfans legújabb meztelen sztárjai - galéria

borsonline.hu

Csak egy parányi tanga feszült a popsijában: félmeztelenül kapták le a napon sütkérező üzletasszonyt

hirtv.hu

Karácsony Gergely erőszakos megmozdulást vizionált

life.hu

Megdöbbentő felvétel: magyarul számoló kislányra bukkantak Ázsiában

origo.hu

Rengeteg meztelen lány és fiú egy furcsa valóságshow-ban - fotók

travelo.hu

Újdonságképpen délutáni borozgatásra vár a Szent György-hegy

borsonline.hu

A világ legjobb fáradtsága: Itt a friss fotó Nádai Anikóék kisfiáról

borsonline.hu

Nem ismerte fel a szórakozóhelyen, saját diákja ejtette teherbe a fiatal tanárnőt

life.hu

Scitec Muscle Beach: Egy fesztivál, amit körbeleng a kitartás és az erő (x)

borsonline.hu

Megszólalt a szakértő a Borsnak: Még életben lehet a rejtélyesen eltűnt inárcsi nő

További cikkek

Gyilkosság

Fellebbezett VV Fanni feltételezett gyilkosa, még egy évig reménykedhet, hogy szabadul

Emlékek

Szívszaggató emlékek: Kendőzetlen őszinteséggel vallott édesapjáról Koós Réka