Celeb

Curtis megúszta a drogvádat

F. Zs.

Létrehozva: 2019.01.05.

Miközben a hazai sajtó Curtis drogbotrányától volt hangos, a zenész autóbalesete után a rendőrség nem vizsgálta meg, hogy fo­gyasztott-e drogot ő vagy a barátnője.

Gyorsan lezáródhat a vizsgálat, amelyben Curtis és barátnője is érintett. Mint arról beszámoltunk, a pár december 2-án Budapest belterületén egy kereszteződésben ütközött egy másik autóval. A karambol során Curtis kifejelte a szélvédőt, emiatt napokig rosszul érezte magát, de mindenki megúszta komolyabb baj nélkül. Információnk szerint a rendőrség a helyszínen alkoholtesztet végzett Curtis barátnőjén, Krisztinán, aki az autót vezette, majd vérvételre szállították. Úgy tudjuk, ezt a tesztet elvégezték Curtisen is, de az eredmény még nem ismert.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályától megtudtuk, hogy a szakértői vizsgálat elvégzése még folyik. Arról is tájékoztattak minket, hogy gyanúsítotti kihallgatásra még nem került sor. Ami érdekes, hogy bár hónapok óta arról szólnak a hírek, hogy  Curtis drogozik-e vagy sem, a rendőrség nem vizsgálta, hogy a balesetben szerepet játszott-e a tudatmódosítók jelenléte.

– A szakértői vizsgálat a drogfogyasztásra nem terjed ki, mivel a helyszínen rendelkezésre álló adatok alapján (az érintettek testi tünetei nem utaltak kábítószer-fogyasztásra, zavarodottság az érintetteken nem látszott) nem merült fel kábítószer-fogyasztás gyanúja – ír­ta a BRFK sajtóosztálya.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek