Celeb

Várkonyi Andi túllépett már Bochkor Gáboron

uv

2018. november 13. kedd 04:00

Minden jel arra utal, hogy a szakítás után Várkonyi Andreának sikerült új alapokra építenie az életét. Leszámolt a régi ismerőseivel és csak őszinte emberekkel veszi magát körbe. A hétvégén a születésnapját is velük töltötte egy hatalmas limuzinban.

Egy teljesen új korszak kezdődött Várkonyi Andrea életében, amelynek szimbóluma lehet születésnapja is. A TV2 egykori arca november 11-én töltötte be ugyanis a 44. életévét. Hosszú évek óta ez az első olyan születésnapja, amit kislánya édesapja, Bochkor Gábor nélkül ünnepelt.

A közösségi oldalra kitett fotók szerint az immár újra szingli Andi túl van a szakítás okozta szomorúságon. A képeken nemcsak szépnek, de nagyon boldognak is tűnik. A Bors munkatársa azt kérdez­te a műsorvezetőtől, hogy minek köszönhető kiegyensúlyozott­sága.

– Ahogy mindenki másnak, nekem is voltak csalódásaim, bizalomvesztéseim, úgyhogy egy ideje arra törekszem, hogy olyanok legyenek mellettem, akik tényleg hozzátesznek az éle­temhez, őszintén és érdek nélkül. Ezt mára sikerült is megvalósítanom, és borzasztóan jól érzem magam. Felszabadít, hogy olyan emberek vannak körülöttem, akik önmagamért szeretnek – mesélte lapunknak őszintén Andi, akinek baráti társaságában egy esztendeje Ra­dics Gigi családja kiemelt he­lyen van.

– Vannak olyan barátságok, hogy az első pillanattól olyan, mintha ezer éve jóban lennétek. Ilyenek nekem Gigiék, teljesen összenőttünk. Benne vannak a mindennap­jaimban. Nem is lakunk messze egymástól, és Gigi anyukája segített berendezni az új lakásomat is. Hihetetlen jó emberek, és ilyen családi érzéssel teli ez a barátság – árulta el a műsorvezető, akiért a Radics család limuzinnal érkezett a születésnapján. 

– Szerintem az egyik legjobb szülinapom volt ez a mostani, igazán kitettek magukért a barátaim. Szombaton a barátnőimmel vacsoráztam, másnap pedig teljesen váratlanul megjelent az utcánkban egy hatalmas, fényektől villódzó, zenétől dübörgő limuzin, benne Gigiék családjával és a barátaimmal. Gyorsan lecseréltem az otthoni szerelésem, és bejöttünk a városba, aztán náluk folytatódott az ünneplés. Nagyon szeretem, hogy velük nincs olyan, hogy ne gyerekestől, csapatosan találkoznánk, így Nóri is nagyon tudja élvezni – áradozott Andi, aki szakítása ellenére sugárzik, és minden erejével azon van, hogy újraépítse az életét. Kicsattanó jókedve mögött azonban állítja, nem új szerelem lapul.

– Nincs senkim, egyedül vagyok és most önmagamra koncentrálok. Nagyon jól érzem magam a bőrömben, de nem azért, mert szerelmes vagyok – szögezte le a tévés, aki volt párjával is igyekszik jó kapcsolatban maradni. – Gábor mindig nagyon fontos ember lesz az életemben, tizenkét évet töltöttem vele, ő a kislányom apukája. Én biztos, hogy mindig arra fogok törekedni, hogy egy normális, emberi viszony legyen közöttünk, ami most is így van. 

Hogy a karrierje merre viszi, arról azonban még nem akart beszélni, de annyit azért elmondott a Borsnak, hogy nem unatkozik. Egyetemen kommunikációt oktat, pszichológiai továbbképzésre jár, egyéni és csoportos tanács­adással foglalkozik, emellett pedig a tévézés sincs elfelejtve.

– Mindig több lábon álltam, szerintem ezt így érdemes csinálni, és akkor sosem kerülhet az ember függő helyzetbe. Nem szeretnék a tévézésnek hátat fordítani. 

További cikkek

Szerelem

Végre megmutatta: Ez a jóképű férfi Nagy Ő Laura új párja

Támadások

Nem finomkodott a szavakkal Kulcsár Edina, ismét üzent

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

ripost.hu

Akciófilmbe illő jelenetek Miskolcon: buszokat megállítva eredtek a fegyveres nyomába

life.hu

Meg kell műteni Gesztesi Károly fiát, nem halogathatta tovább a beavatkozást

mandiner.hu

Bolgár védelmi miniszter: A bolgár hadsereg nem vesz részt hadműveletekben Ukrajna területén

kemma.hu

Hivatalos: ezt a hármast indítja a Fidesz-KDNP Komárom-Esztergom megyében

origo.hu

Már elkerülhetetlen: óriásrakéta csapódik a Holdba

nemzetisport.hu

Kép: „A te stílusod, a te szabályaid” – C. Ronaldón remekül áll a szemüveg

vg.hu

Megérkezett az amerikai válasz az orosz külügyminisztériumba

ripost.hu

„Ez minden szülő legrosszabb rémálma” – édesanyja szeme láttára hunyt el a 6 hónapos angyalarcú kisfiú

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Izland nyert, de a franciák vereségére is szüksége van az elődöntőhöz

mandiner.hu

Donáth Anna (Facebook): Bepereljük Szijjártó Külügyminisztériumát

origo.hu

Megbolondulnak az aranyhalak a gömbakváriumokban, leállítják gyártásukat