Celeb

EFOTT - Rúzsa Magdit világsztárként őrzik

uv

2018. július 16. hétfő 05:10

<p>Akár a legnagyobb csillagokat, úgy elzárták a nyilvánosság elől a kishegyesi popdívát a hétvégi EFOTT Fesztiválon. Sötétített kisbusz fuvarozta, nem lehetett vele fotózkodni, majd olyan sietve távozott, mint hajdan Elvis Presley.</p>

2020-ig az idei EFOTT Fesztivál volt Rúzsa Magdi egyik utolsó fellépése Budapesten és környékén. Ezt pár hete ő maga jelentette be a közösségi oldalán egy videóüzenetben. Ígéretéhez hűen óriási bulikkal búcsúzik a pesti rajongóitól, a Budapest parkban tartott koncertje előtt a velencei színpadot szedte szét bandájával. Több ezer ember tombolt a vajdasági énekesnő fellépésén, akinek rajongótáborát szinte lehetetlen meghatározni, a tömegben ugyanis a kisgyerekektől az idősekig minden korosztályt meg lehetett találni. Magdi olyan hatással volt rájuk, hogy még a kamaszfiúk is hangosan énekelték Szerelem című, romantikus legnagyobb slágerét.

A fesztivál több száz fellépője közül Magdi volt az egyik, akinek jelnyelvi tolmács segítette a koncertjét, hogy a halló fiatalok mellett a siketek is élvezhessék a zenéjét. A vajdasági énekesnő  különleges, egyedi tervezésű ruhájában végigtombolta a bulit, és teljesen átadta magát a zenének és a közönség szeretetének. Hogy ennyire felszabadult lehessen, abban nagy szerepe volt a felkészülés körülményeinek is.

A Bors elérte Maszlavér Gábor fesztiváligazgatót, aki a világsztárok meglepő kívánalmai mellett Magdi igényei közül is elárult egy-kettőt lapunknak.

– Rúzsa Magdi 18 fős stábbal érkezett, és kifejezetten kérte, hogy csendes öltözőt kapjon, ahol nyugodtan be tud skálázni. Emellett mentes ásványvizeket, gyümölcstálat, szendvicstálat kért, és hogy mindezek egészséges, bio alapanyagokból készüljenek. De ez, mondhatni, általános kérés – mesélte az igazgató. 

A szervezőktől, közvetlenül a koncert előtt értesült lapunk arról, hogy az énekesnő úgy döntött, senkinek sem ad interjút. Sőt azt is megtudtuk, hogy Magdival nemhogy szót váltani, de a rajongóknak fotózkodni sem lehet, mert már a nagyszínpad elkerített részéből, az úgynevezett back­stage-ből lesötétített kisbuszba száll, és úgy hagyja el a fesztivál területét. 

Kívánságlista

Az EFOTT legnagyobb sztárjainak, Jessie J-nek, John Newmannek és Lost Frequenciesnek akadtak meglepő kívánságaik a koncertjük előtt.

– Jessie J külön mosdót kért, és hogy a feng shui jegyében legyen berendezve az öltöző konténere, hogy a legnyugodtabb körülmények között tudjon készülődni. Lost Frequencies tíz kaparós sorsjegyet kért, John Newman pedig harminc darab fekete és harminc darab fehér, jelöletlen törölközőt – emlékezett a sztárfellépők legérdekesebb igényeire Maszlavér Gábor, aki idén is sikeres, és végre esőmentes programot zárhatott.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

A bukott Jakab Péter szétveri a Jobbik maradékát, a tehetetlen új elnök csak nézi

vg.hu

Itt az oroszok gránátvető robotkutyája - videó

borsonline.hu

„Börtönbe is zárhatnak, akkor is bebizonyítom” - újabb fejlemények Babicsek Bernát tragédiájáról

mandiner.hu

Nem takarékosságból vetik be a bringás mentőket – Győrfi Pál részleteket is elárult a Mandinernek

ripost.hu

Brutális fotók: Súlyosan bántalmazták Gáspár Győző kamuszeretőjét

mandiner.hu

Ezek lesznek az emberiség utolsó szelfijei

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. augusztus 16.: a Mérleg sorsa jó fordulatot vesz, a Halak rendet tesz a lelkében

borsonline.hu

Hatalmas erőkkel vonult a rendőrség a bevásárlóközponthoz, lezárták a környéket: egy férfi holttestére bukkantak

origo.hu

Exkluzív dokumentumfilm sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

borsonline.hu

Megdöbbentő, mi került a talált tárgyak osztályára a Sziget fesztiválon

borsonline.hu

Kiderült, ki a gyanúsítottja a VV Anett drámájába fulladt szeánsznak

További cikkek

CSERE

8 milliót követelnek Majkától a lemondott koncert miatt

BEUGRÓ

Curtis elárulta, miért vállalta el valójában Majka elmaradt koncertjét