Celeb

Hasfogóval és tejszínhabbal szépül Lilu tesója

kbv

2018. június 1. péntek 11:00

A műsorvezető sosem látott húga extrém szépségtrendeket próbál ki, a hasmenés elleni széntablettától és a ragasztótól sem riad vissza.

Édes, finom, fehér, és még a sminkedet is leszedi: mi az? – teszi fel a kérdést egyik videójában az internet legújabb sztárja, Kovalcsik Kriszti, aki aztán persze ki is próbálja a sütialapanyagot: tejszínhabbal mos arcot. De a fiatal lány a szépségért magára ken hasmenés ellen használt tablettákat, ragasztóból és útifűmaghéjból kevert színes trutyit, csokikrémet és kávétapaszt, sőt hajat is festett már céklával és kurkumával is. A név nem véletlenül ismerős, a vagány szőke lány bizony nem más, mint Kovalcsik Ildikó, vagyis Lilu tesója. És persze nem csak a vezetéknév azonos, Kriszti akár a hasonmása is lehetne Lilunak. A két testvér most először dolgozik együtt: Kriszti a Liluland. hu-n a legextrémebb szépség­trükköket próbálja ki a saját arcán.

– Babszit, vagyis Krisztit nem kellett rábeszélni a közös munkára, mert tudja, hogy mihez van kedve, és csak olyat csinál. Én se kérnék tőle olyat, amihez nincs kedve. Nagyon élvezi, minden szépségtéma érdekli. Az elején mi is rácsodálkoztunk Máté Krisztával, az oldal társalapítójával, hogy bár soha nem csinált ilyet, hihetetlenül fesztelen a kamerák előtt, végtelenül tehetséges. Nagyon büszke va­gyok rá – mesélte la­punknak Li­lu, aki azt is el­árulta, ő is szívesen próbál ki őrült újdonságokat.

Persze a két tesó nem csak a szépségápolási szokásaiban hasonlít egymásra. – So­kan mondják, hogy telefonban nem tudják meg­különböztetni a han­gunkat, a beszédstílusunkat. Nagyon hasonlítunk a mozdulatainkban is. A belső tulajdonságokban viszont különbözőek vagyunk, én in­kább szenvedélyesebb és va­dabb vagyok, míg Babszi a ki­egyensúlyozottabb, nyugodtabb. De például a humorunk egyforma – mesélte Lilu.

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet