Celeb

Ördög Nóra családi élete képernyőre kerül? 

kbv

2018. április 9. hétfő 09:00

Rengetegen követik a família magánéletét az interneten.<br />

Forrás: Ördög Nóra és Nánási Pál vlog

A műsorvezető most is mindent megmutat az életéből, de az interneten sokkal kevesebben követhetik nyomon a Nánási-kalandokat, mintha a televízióban
is vetítenék.

Szolid, visszafogott édesanya, feleség, aki idén már negyedszer nyerte el a tévés újság­íróktól az év műsorvezetője díjat. Tavaly ősz óta pedig Ördög Nó­rát nemcsak a képernyőn követhetik a rajongók, hanem az interneten is.

A családdal közösen készített utazós videonaplójuk egyre népszerűbb, adódik a kérdés, nem gondolkodtak-e el azon, hogy a tévében is bemutassák az epizódokat?

Nóri és férje, Nánási Pál a tavalyi Ázsia Expressz forgatásai óta vezetnek videós naplót az utazásaikról az interneten. Az első, hatalmas sikert hozó sorozat után készült már videó ausztriai, dubaji, lappföldi és szöuli kalandjaikról is.

Ezekben elsősorban nem Nóri szakmai munkájáról van szó, hanem nyaralásaikat, utazásaikat, legbensőbb családi éle­tüket mutatják meg követőiknek. Vállalják bennük a gyerekek hisztijeit is, azt is, ha nem éppen a legjobb szülőként viselkednek, közben pedig csodálatos tájakra kalauzolják a nézőket.

Bár a sorozatok elsősorban az internetre készülnek, a műsorvezető lapunk munkatársának elárulta, ha jönne ilyen megkeresés, férjével fontolóra vennék a le­hetőséget, hogy a tévénézők is megismerhessék a családi utazós vlogot.

Ha ez így lesz, akkor annak egyébként ha­marosan be kell következnie. A gyerekek, Mici és Venci ugyanis pár év múlva elérik az iskoláskort, utána aligha lehet őket egy évben egy nyaralásnál több időre elvinni.

– Valóban így van, ezért szeretnénk most megmutatni nekik minél többet a világból. Ha konkrét emlékeik nem is, de érzeteik biztosan maradnak ezekből az utazásokból. Nagy szenvedélyünk a kö­zös felfedezés, most még ovisok, megtehetjük – mondta a műsorvezető.

A videókat Nóriék egyébként maguk vágják, akár az alvás rovására is, éjszakába nyúlóan. – Élvezem, és meg is lep, hogy mennyire szeretik ezeket a részeket az emberek és milyen pozitív hatást vált ki belőlük.

Ez egy családi projektünk, külön értékes, nagy szerelem nekünk – folytatta Nóri. Az interneten több százezren kattintanak egy-egy epizódra, adódik a kérdés, hogy a Nánási család nem gondolkodott-e még azon, hogy a népszerű utazós vlog a tévé képernyőjén is megjelenjen.

– A vlog kifejezetten internetes műfaj, nem biztos, hogy jelenlegi formájában megállná a helyét a tévében. Éppen ezért eddig ez nem is került szóba, de nem zárkózunk el semmitől, ha érkezne ilyen megkeresés, elgondolkoznék rajta – mondta.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Varga Mihály: Magyarország biztonságát megvédeni a legfontosabb feladat

borsonline.hu

Három fiatal halt meg egy horror balesetben Fejér megyében

metropol.hu

„Az internetről tudtam meg, hogy Dubajba utazott” – Berki Mazsi nem törődik elkeseredett anyósával

magyarnemzet.hu

Az amerikai nagykövetjelölt máris megsértette a diplomáciai protokollt

ripost.hu

Hat megyére adtak ki riasztást: ekkor érkezhet az enyhítő eső

borsonline.hu

Egy árva poszt miatt esett egymásnak az egykori sztárpár

mindmegette.hu

Patkányok, penészes hús és kolbász: horror húsüzemre csapott le a Nébih

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Egy pillanat alatt odalett 3 fiatal élete: borzalmas baleset történt Fejér megyében

borsonline.hu

Ők a legjobbak: 3 csillagjegy, akik megszépítik az életet

További cikkek

Szexi

Erotikus fotózást vállalt be a TV2 sztárja, videó is készült közben

VITA

Egymásnak esett Suzy és Jolly a pénz miatt, kiderült, miért