Celeb

Újra pukkasztják a polgárokat a luxusfeleségek

N. D.

Létrehozva: 2018.03.23.

Két új, dúsgazdag szereplővel folytatódik a luxusfeleségek  pazar és szórakoztató életét bemutató valóságshow. A multimilliomos asszonyok közül ketten várandósan állnakk kamera elé.

Amekkora port kavart az VIASAT3 szátrrealityje, nem meglepő, hogy máris indul a második évad. A Feleségek luxuskivitelben 2. már csak egy drágakő-hajításnyira van: április 9-én indul. Most az is kiderült, hogy mire számíthatnak a tévénézők.

Babett stílusválátása mellett nyomon követhetjük Vivi és Dalma babavárását, és két új szereplő is érkezik a partikkal, fényűző ruhákkal és luxusutakkal tűzdelt realitybe.

A modell Vasvári Vivien, a filmproducer és színésznő Csősz Boglárka, a színésznő Köllő Babett, az étteremtulajdonos Farkas Rita és a gyermekruha-tervező Smaltig Dalma mellett két ízig-vérig sikeres nő lesz látható: az üzletasszony Yvonne Dederick és barátnője, Polgár Tünde.

Tudomásunk szerint Yvonne-t – a TV2 egykori társtulajdonosát, aki korábban több nagy multinacionális cég gazdasági igazgatójaként is munkálkodott – már korábban, az első évad indulása előtt felkérték a szereplésre, de akkor nem vállalta el.

Az aggasztotta, hogy esetleg sérül az üzletasszonyi státusza, hiszen ha nem megfelelő megközelítéssel mutatják, akkor tévesen olyan kép alakulhat ki róla, hogy csak eltartott asszony.

Yvonne büszke családanyának tartja magát, akinek van ugyan férje, de karrierjének alakulását nem a férfinak, hanem kizárólag magának köszönheti.

Az, hogy a sikeres reality show második évadára igent mondott annak köszönhető, hogy a lánya nagy rajongója az Amerikában több verzióban is futó műsornak.

A szereplés egyébként valószínűleg nem esik majd nehezére, hiszen gyermekkorában színészkedett, és a televíziózásban is vannak tapasztalatai.

       

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek