Celeb

Török luxusból posztolgattak karácsonykor Gáspárék

Munkatársunktól

Létrehozva: 2017.12.28.

NAV-eljárás, több tízmilliós foglalás és csődhelyzet ide vagy oda, Gáspár Győző és családja a jelek szerint idén is melegebb éghajlaton tölti az ünnepeket.

Gáspáréknál bevett hagyomány évek óta, hogy karácsony környékén családostul repülőgépre pattannak, hogy a zimankó helyett  enyhébb éghajlaton és luxuskörülmények között tartsák a szeretet ün­nepét.

Győzike, Bea asszony, Evelin és Virág az Instagramon posztolt fotók tanúsága szerint idén is Antalyában telel, ott, ahol tavaly a karácsonyt töltötték, a török Riviéra egyik elegáns szállodájában, ahol a showman és családja a tízméteres fenyő alatt, illetve a lépcsőn pózolt. Annak ellenére, hogy a NAV legfrissebb adóslistáján ötvennyolcmilliós köztartozással szerepel Gáspár Győző neve, valamint a Kúria újabb eljárás lefolytatására kötelezte az adóhatóság nyomozóit, úgy tűnik, ez hidegen hagyja a Romantic együttes adócsalással gyanúsított frontemberét. Évek óta nyomorúságos helyzetéről pa­naszkodik, mégis rendre méregdrága sportautókkal és luxuscuccokkal pó­zol.

Legfrissebb Instagram-fotói szerint pedig éppen a gyönyörű török Riviérán ünnepel az egész família. „Családommal. Büszke va­gyok rájuk, hiszen MI mindig összetartunk, akármi is történjen, számíthatunk egymásra!” – írta közösségi oldalán a szálloda halljában készült fotóhoz Evelin. „A média festhet rólunk negatív, degradáló képet, de egy biztos, MI jóban-rosszban egymás mellett ál­lunk!” – írja a nagylány. Apja, Győzike pedig Facebook-oldalán kívánt boldog karácsonyt mindenkinek, szintén a luxusszállodában készült fotóval.

Hogy a nagy „nélkülözésben” mégis miből telik Győziéknek az alsó hangon is napi több százezer forint értékű luxustelelésre, azt egyelőre balladai homály fedi. Gáspárékat próbáltuk telefonon utolérni, hogy feltegyük nekik is a kérdést, de úgy tűnik, kikapcsolták a telefonjaikat. Pár éve is megfordultak már Törökországban a téli vakáció ideje alatt, akkor Győzi azt állította, hogy a testvérének köszönhet mindent a családja.

– Nem vagyok jól, és nem is érzem magam úgy, ahogy egy nyaraláson kellene, mert mindenki előtt mentegetőznöm kell mindenért. Tele vagyok gonddal, bajjal, magamtól nem is jöttem volna. Sem pénzem, sem ide­geim nincsenek ehhez, de nem büntethetem magam miatt a gyerekeket – nyilatkozta akkor a Blikknek.  

Örökségével indokolja fényűző életmódját

Győzike nemcsak akkor képes elképesztőbbnél elképesztőbb sztorikkal előállni, ha címlapra akar kerülni, hanem akkor is, ha arról faggatják, mégis miből telik három hatalmas házra vagy a fényűző életvitelre.

– Csak látszólag vagyok gazdag, valójában semmi sincs a nevemen. A nemrég elhunyt Maris mama ajándékozott a lányaimnak. Még a bútorok sem az enyémek a házunkban, hanem Eveliné, mi csak használhatjuk. A tandíjat sem tudjuk befizetni, mi­óta az örökséget lefoglalták – kesergett júliusban Győzi, majd pár nap múlva fotót osztott meg magáról egy bécsi luxushotelbôl.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek