Celeb

Számokkal jelöli feleségeit Németh Oszkár

H. G.

Létrehozva: 2017.12.04.

Nagypapa lett a Fo­nográf együttes dobosa, Németh Oszkár. Az egykori tinikedvenc, aki már a 72. évét tapossa, boldo­gabb nem is lehetne.

– Ábelnek hívják, 3 kiló 20 de­kával született, most lesz egyhe­tes. Azt mesélte a lányom, hogy huszonöt perc alatt megszületett, és semmilyen orvosi be­­avatkozásra nem volt szükség – újságolta a Borsnak az 1984-ben felbomlott Fono­gráf do­bosa, aki azóta már nyugdíjas, és csupán kedvtelésből ül a dobok mögé.

Mostanában azért zenél többet, mert készül a februári arénabeli nagykoncertre.  Az együttes 1974-ben alakult, aztán egymás után három telt házas bulival, 1984-ben köszönt el a közönségtől. Ezután legközelebb húsz év múlva, 2004-ben álltak össze újra egy koncertre. Németh Oszkárról ezek alatt az évek alatt mit sem lehetett tudni, ami nem azt jelenti, hogy nem élt „sűrűn”. Négyszer esküdött és négyszer vált el, majd újra rátalált a szerelem. Ám nem egy ötödik hölgy személyében. Oszi ugyanis második feleségével melegedett össze ismét.

– Fénykorunkban nem viselkedtem túl fényesen, így kiszeretett belőlem a római kettes számú feleségem, Judit, amin kicsit sem csodálkoztam – folytatta nevetve a zenész, aki viccesen csak számokkal jelzi egykori asszonyait.

– Ám harminc év múlva, a középiskolai osztálytalálkozón újra összehozott minket a sors. Kiderült, egyikünk magánélete sem volt akkor rendben, így találtunk újra egymásra. Nagyjából ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Boldogok vagyunk.

Bródy írt szöveget a dobos új lemezéhez

Sose gondoltam volna, hogy egyszer lesz saját lemezem, de sikerült, karácsonyra jelenik meg – újságolta Németh Oszkár. – Nem sietem el a dolgokat, még a rendszerváltás előtt kezdtem el írni rá a dalokat, akkor három készült el közülük. Aztán írtam még két számot, a Bródy János,  Tolcsvay Laci duó írta a címadó dalt. Nagyon örülök, hogy számíthattam rájuk. Nem járunk mostanában össze, ha azonban valakinek segítség kell, akkor mindig ott vagyunk egymásnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek