Celeb

Nincs mese: ő a világ legdögösebb nővérkéje! szexi fotók

Bors

Létrehozva: 2017.10.14.

<p>Betegek akarunk lenni!</p>

Amilyen állapotok uralkodnak a hazai egészségügyben, bármelyik intézmény tárt karokkal fogadná a floridai Lauren Draint - onnantól ugyanis garantált, hogy csak elégedett páciensek távoznának a kórházakból. Bár az könnyen meglehet, hogy pillanatok alatt megugrana azoknak a száma, akik csupán színlelnének valami betegséget, hogy a dögös nővérke közelében lehessenek.

Ne szépítsük a dolgot: 3,7 millió Insta-követő nem tévedhet. Márpedig a 31 éves szőkeség oldalát ennyien kedvelik, posztjait pedig rendszerint tízezrek lájkolják. Végignézve a nővérke fotóit, nem is csoda!

Lauren nem egy az Insta-sztárok közül: nővérként hosszú éveket dolgozott, többek közt intenzív osztályokon is, azonban egy idő után úgy érezte, a munka teljesen felőrli őt, és bármennyire az egészséges életvitel megszállottja, túlhajszoltsága miatt nem tudja teljesíteni azokat az elvárásokat, amiket maga felé támasztott.

Ekkor döntött úgy, hogy új karrierbe kezd: fitneszmodellként hirdeti az egészség, a fittség, a testmozgás fontosságát. “Nyolc évet töltöttem el az egészségügyben, és nem láttam még egy atlétát sem komolyabb egészségügyi krízisben. Mindennek oka van: a fitt, aktív életmód csökkenti a megbetegedések kockázatát, és javítja a közérzetet is” - vallja.

Lauren jelenleg posztjaival hirdeti az egészséges életmód fontosságát, testépítő show-kra jár, valamint saját fitnesz-weboldala is van.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek