Celeb

Muri Enikő: Szülnék, ha lenne kinek

H. G.

Létrehozva: 2017.09.28.

Forrás: Vadnai Szabolcs

Muri Enikő édesanyja egyre gyakrabban emlegeti, hogy szeretne kisunokát. Mivel Enikő másfél éve szakított vőlegényével, Károllyal, erre most nem sok esély van. Ennek ellenére gondolatban már készül az anyaszerepre. 

– Mint minden nő, én is foglalkozom a gyerek, a család gondolatával. Annak ellenére is, hogy egyelőre nincs apukajelölt – mondta a Borsnak az énekesnô. – Édesanyám fiatalon szült, még csak 21 éves volt.

A mi korosztályunk másképp gondolkodik, a babatervezés újabban kitolódik. Ha lett volna kinek szülni és hova, én is így teszek. Édesanyám gyakran mondja, hogy ő már szívesen babázna. Nagyon szeretne unokát.

A 27 éves musicalszínésznőnek persze korai lenne a gyermekvállalás miatt aggódnia, és  ezt életszemlélete miatt sem teszi.

– Mindig úgy élek, mintha az a napom lenne az utolsó, így az életem minden percét kiélvezem. Minden napot, percet szeretek. 

Egyébként Enikő éppen nagy munkában van, pénteken a RAM Colosseumban mutatják be a Cinderella című mesemusicalt, amelynek ő a címszereplő­je. Színházi felkérései mellett a Sugarloaf együttesben is énekel. 

– Úgy ér­zem, minden rendben van körülöttem, a karrierem csúcsán is érezhetem magam – mondta az énekesnő, aki a babán kívül egyvalamit hiányol. – Szeretnék egy lemezt az együttessel, és egy közös fotózást is. Remélem, ennek is eljön az ideje.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek