Celeb

Korábban hiányzott Rúzsa Magdiból a menyasszony gén – fotók

Bors

Létrehozva: 2017.09.17.

Szombaton tartotta Rúzsa Magdi és szerelme, Vilmos a templomi esküvőjét. A Mátyás-templomba szervezett ceremónia nagy biztonsági előkészületek mellett zajlott, az énekesnőt alig lehetett elcsípni egy-egy pillanatra a fehér esernyők takarásában. Most viszont kiderültek a részletek, amiről korábban a Secret Stories-nak adott interjújában mesélt.

Rúzsa Magdi a Daalarna Flower kollekciójának egy darabját viselte, a hernyóselyem organza ruha azonnal belopta magát a szívébe:

„Amikor megláttam ezt a ruhát, tudtam, hogy ezt kevesen merik bevállalni, mert mindenki szeret visszanyúlni a klasszikushoz, és ragaszkodnak a fehér menyasszonyi színhez. Aztán eszembe jutott, hogy én különben is mindig egy extravagáns nő voltam, és ez a ruha lenne az, ami igazán passzolna a személyiségemhez. Pedig érdekes, első körben még azon gondolkodtam, hogy nekem egy kis keskeny vonalú, egyszerű ruha kell majd a nagy napra. Miután azonban felvettem, éreztem, hogy na ez az, ezt kerestem. A letisztultsága mellett van benne egy csavar, amikért mindig rajongtam. Úgy érzem, abszolút jó döntés volt a ruhaválasztásnál is a szívemre hallgatni.”

Magdi elmesélte, hogy néha szinte meg is feledkezett arról, hogy menyasszony, mivel énekesnőként belőle hiányzik az a bizonyos gén, ebből persze a nagy napon már semmi sem látszott, csodaszép ara volt:

„Vicces, néha még meg is feledkezem róla, hogy menyasszony vagyok. Most hogy az esküvőre készülünk, rájöttem arra, hogy hiányzik belőlem az az igazi menyasszony gén. Én bármikor öltözhetek különleges ruhákba, vagy ha felmegyek a színpadra, tudom már, hogy milyen, amikor minden tekintet rám szegül, tudom, hogy milyen érzés a középpontban lenni. Talán ezért még nem érzem az a fajta zsizsgést, amit ebben az időszakban a többi menyasszony átél. Nem tudom, hogy majd mikor ott leszünk az esküvőnk napján, akkor mi minden fog zajlani a lelkemben.”

Az énekesnő további izgalmas részeleteket is elárult az etyeki lagziról, ahol a zenét egy cigányzenekar és egy partizenekar játszotta a 150 fős vendégseregnek, akiknek bőven jutott az éjfél után a kötelező töltött káposztából.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek