Celeb

A ­­zsaruk tudják, ki lopott Kozsóéknál

Bors

2017. június 30. péntek 05:20

Három év börtön fenyegeti a tettest, a rendőrök már gyanúsítottként ki is hallgatták. Kozsót két napja próbáljuk az áram- és vízlopási ügyben kérdezni, de hiába.

Nagy vihart kavartak bő egy évvel ezelőtt a Bors cikkei: a rendőrség nyomozást indított a Kozsó nevével fémjelzett Zöld Teknős Barlangja teaház ügyében. Egy volt alkalmazott tett feljelentést, a gyanú szerint pedig nem csak a vizet, áramot is lophattak az üzemeltetők. Hogy ki? Az elmúlt egy évben a rendőrök ezt is kiderítették.

– Tekintettel arra, hogy szabálytalan áram- és vízvételezés gyanúja merült fel, ezért a rendőrség nyomozást folytat lopás gyanúja miatt. Az ügyben a rendőrség egy személyt hallgatott ki gyanúsítottként – közölte megkeresésünkre a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya.

Papíron semmi köze hozzá

Az ügyben feljelentést tevő volt üzletvezető korábban arról is beszélt, Kozsó megtiltotta a személyzetnek, hogy a leolvasókat a villanyórák közelébe engedjék a Zöld Teknős Barlangja teaházban. A napokban a szamuráj segítségére siető másik zenész, Hozsó pedig hasonló élményekről számolt be: elmondása szerint az áramlopási ügyről hiába kérdezte Kozsót, ugyanakkor – bár papíron semmi köze nem volt a teaházhoz – mindenbe beleszólt, és mindent egyeztetni kellett vele.

Kozsót és volt párját is többször próbáltuk elérni telefonon, sőt a közösségi oldalán keresztül is kerestük. Ügyvédje szerdán azt ígérte, csütörtökön írásban reagálnak majd a meggyanúsítással és az üggyel kapcsolatos kérdéseinkre. Végül tegnap telefonon azt közölte, már ő sem éri el Kozsót. Az énekes édesanyja sem kívánt nyilatkozni. 

Egy független jogászt is megkérdeztünk az ügyről, aki csak annyit mondott: egy ügyvezetőt általánosságban terhel felelősség egy üzletért, a nyomozás pedig biztosan kideríti, lehet-e a tulajdonos, az ügyvezető vagy egy harmadik – elvileg független ember – felelős a bűncselekményért. Miután ugyanis kiderült, hogy nyomoznak, majd a vízművek és áramszolgáltató emberei is ízekre szedték a Jókai utcai üzlethelyiséget. Kozsó minden létező módon eltűnt a vállalkozás életéből, ami így akkor szülei tulajdonába került. Volt párjával, aki állítólag papíron ügyvezetője is volt a vállalkozásnak, időközben szakítottak. Munkatársunktól

További cikkek

Erőszak

Kitálalt a gyönyörű színésznő, kamerák előtt erőszakolta meg a rocker

Ez is érdekelhet

origo.hu

Drónnal figyelték a forgalmat az egri rendőrök, alig hitték el, amit egy körforgalomnál láttak - videó

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 26.: az Uránusz és a Vénusz fényszöge meglepő fordulatokat hozhat

origo.hu

Forradalmi döntés született, az egész világon elkezdődhet a repülő autók korszaka - videó

mandiner.hu

Horvátország Bradley gyalogsági harcjárműveket vásárol az Egyesült Államoktól

beol.hu

Bejelentették a Fidesz Békés megyei képviselőjelöltjeit

origo.hu

Két hét múlva mutatkozik be a Galaxy S22

vg.hu

Óriási robbanás történt Athén belvárosában

ripost.hu

Leleplező videó, kitálalt a prosti Hadházy Ákosról

nemzetisport.hu

Női kézi: az edzői stáb egyik tagja tehetett rejtett kamerákat a Metzingen öltözőjébe

vg.hu

Tüdőátültetésre várt halála előtt Csollány Szilveszter

origo.hu

Karácsony Gergely azt mondta, belefér belepisilni a szenteltvíztartóba egy templomban