Celeb

Nem mindenki örül Jollyék duettjének

Pataki József

Létrehozva: 2017.03.18.

Még el sem kezdődött A Nagy Duett, máris kitört a botrány az egyik versenyző körül. Nem mindenki örül ugyanis annak, hogy Jollyt, a mulatós királyt behívták a műsorba.

Lehet sok mindent mondani a mulatós műfajra, de azt aligha, hogy hidegen hagyja az embereket. Ezt támasztja alá az a hatalmas vita, amely Jolly körül tört ki a Facebookon, miután kiderült, szerepelni fog a TV2 show-jában, A Nagy Duettben. Sok néző szerint a mulatós királynak semmi keresnivalója a nagy sikerű szórakoztató műsorban. Persze az énekest sem kell félteni, alaposan beolvasott az őt gyalázó kommentelőknek.

– Hihetetlen, hogy mennyi irigy és buta ember él ebben az országban! Sokan nem tudják, hogy a fő profilom nem a mulatós stílus. Én ezt a szakmát rendes zeneiskolában tanultam. A mulatós zene csak egy üzleti húzás volt, mert mostanában abban van a pénz – érvelt lapunknak Jolly, aki már felkészülten várta a támadásokat.

– Tudtam, hogy nagyon megosztó személy leszek, ha elkezdem ezt a műfajt. Ki merem jelenteni: a mulatós zenétől azért ódzkodnak az emberek, mert nagyon felhígult a szakma. Manapság, ha valakinek jó kapcsolatai és elegendő pénze van, bármikor felléphet egy-egy zenei csatornán, teljesen mindegy, hogy azt milyen minőségben nyomja. Ezért kezdtek el általánosítani az emberek. Pedig én nem vagyok gagyi… – fejtette ki a Borsnak a zenész.

A felesége is kiakadt

A férjét ért támadások Suzyt is megviselik, mivel a koncerteken közösen lépnek föl, minden bírálatot magára vesz.

– Amikor közzétették, hogy ki kinek lesz a párja a műsorban, rögvest előjöttek a rosszindulatú és rosszakaró emberek, hogy engem idegesítsenek, csak nem értem, miért. Engem csak az bánt igazából, hogy ezek az emberek alig várják az ilyen lehetőségeket, ami után egyből támadni tudnak. Én csak annyit kérek mindenkitől, hogy engem hagyjanak ki ebből! Nem viselem el a megaláztatásokat senkitől és sehol. Hiába próbálnak provokálni – fakadt ki Suzy az AcNewsnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek