Celeb

Kiderült, ki verte át Sebestyén Balázsékat

Fái

Létrehozva: 2017.03.24.

Sebestyén Balázsék új rádióműsora, a Reggeli Show a Rádió 1-en azért ezen a néven indult el, és nem a Morning Show nevet használják, mert volt üzlettársa, a „magyar Jockey Ewing”, Balázs tudta nélkül levédette, majd eladta a nevet a Class FM tulajdonosának, írtuk meg akkor. Ma már leírhatjuk, hogy ez a volt barát és üzlettárs – aki az üzleti életben pont olyan könyörtelen, mint a Dallasban Jockey – Hanzel Henrik. 

Surányi Ádám újságíró tette közzé a blogjában azokat a hivatalos dokumentumokat, amelyekből egyértelműen kiderül, hogy a volt barát és üzlettárs játszotta ki a morning show-s fiúkat.

– Megcáfolnám, de nem tu­dom – válaszolta Sebestyén Ba­lázs, amikor Hanzelről kérdeztük. – A történet igaz, az üzleti életben sokszor érik az embert csalódások. Bennem azonban nincs ha­rag, hiszem, hogy az élet majd elrendezi, a hivatal pedig igazságot szolgáltat. Egyébként sem a névtől függ, hogy milyen egy műsor, a tartalom a lényeg és akik készítik. A hallgatottsági adatok is ezt támasztják alá.

A számok szerint a Reggeli Show a legnépszerűbb reggeli műsor a 18–59-es célcsoportban, a legfrissebb mérések szerint az ország rádióhallgatóinak többsége Sebestyén Balázzsal, Vadon Janival és Rákóczi Ferivel ébred.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek