Celeb

Rába Tímea: Pedofil zaklatta a tinilányomat

D. A.

2017. február 2. csütörtök 04:30

Törölte magát a Facebookról Tóbiás Nina. Egy mai tini számára ez komoly döntés, és Rába Tímea világszép lányának komoly oka is volt rá: ferde hajlamú férfiak céltáblája lett.

Rába Tímea büszke a családjára, szívesen posztol a Facebookra gyermekeiről és politikus férjéről, Tóbiás Józsefről. Az egykori szépségkirálynő tudatosan használja a közösségi felületeket, minden megnyilvánulását többször átgondolja, nem véletlenül: szörnyű tapasztalatokkal is szembe kellett már néznie. Akkor tizennégy éven aluli lánya, Nina pedofilnak tûnô férfiak céltáblájává vált.

– Volt egy-két férfi, aki az én oldalamon keresztül rászállt a lányomra. El­kezdtek írogatni nekem Ninával kapcsolatban, majd megtalálták őt is, és neki is írogattak elmebeteg módon. Félelmetes volt – mondta a Borsnak Rába Tímea. – Léptünk, és többek között ennek is köszönhető, hogy a lányom nincs fent a Facebookon. Elvették a kedvét. Csak egy másik oldalon található meg, ahova ugyan tölt fel képeket, de ő dönti el, ki láthatja a fotóit. 

Természetes, hogy az édesanya félti a lányát, hiszen Nina gyönyörű. A volt szépségkirálynő bensőséges kapcsolatban van a lányával, Nina szinte barát­nőként kezeli, mindent megbeszélnek.
– Követem őt, látom, mit csinál, de ő maga is elmond mindent. Nemrégiben például napokig rágódott azon, hogy kitegyen-e egy fürdőruhás képet. A korosztályában ez normális dolog, ha valaki elutazik valahova, az az első, hogy közzétesz magáról egy bikinis képet. Megmondtam neki, nem szólok bele, gyönyörű vagy lányom, ahogyan érzed, én büszke vagyok rád. Végtelenül becsülöm benne, hogy nem a külvilágnak élő mai fiatal, hanem szerény, tiszta lelkű, jól tanuló lány – magyarázta a Borsnak az anyuka, aki maga is kétszer átgondolja, hogy mit oszt meg a közösségi oldalakon – már csak politikus férje miatt is.

– Ha folyamatosan posztolnám, hogy merre járunk, mit ettünk és mit viselek, az sokak számára taszító lenne, mert kizárólag a külsőségekről szólna. Nekünk nem ez számít. A férjem biztos szólna, ha számára kellemetlen vagy visszatetsző dolgot tennék közzé, de erre még nem volt példa – tette hozzá Tímea.    

További cikkek

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Szexi

Madonna ismét elfelejtette, hogy 63 éves: csipkebugyiban mutatta meg formás fenekét

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Fekete dzsihád – Terjed az iszlamizmus Afrika mélyén

borsonline.hu

Durva, mivel csap le a hidegfront az országra: ebben nem lesz köszönet

travelo.hu

Díjat nyert a megújult BOTANIQ Turai kastélypark

hirtv.hu

10 év után bukott le a magyar rézmaffia – 52 millió forintot raboltak egy telephelyről – videó

teol.hu

Halálos kimenetelű és személyi sérüléssel járó baleset is történt csütörtökön

origo.hu

Túl gyorsan hűl ki a Föld, kihalhat az élet

vg.hu

Már egy ideje terjedt a koronavírus, mire észrevettük

ripost.hu

Óráink vannak hátra: mutatjuk, hol várható havas eső, hózápor

vg.hu

Ez lehet a hatása az orosz-ukrán konfliktusnak

origo.hu

Fontos bejelentést tett egy népszerű hazai áruházlánc a SZÉP-kártyákról