Celeb

Színészkedés helyett babázik a Vészhelyzet egykori sztárja

A. T.

Létrehozva: 2016.11.20.

<p>Minden filmszerepnél fontosabb a kislánya Noah Wyle-nak.</p>

A kis Frances tavaly született a második – a szintén színész Sara Wellsszel kötött – házasságából. Az amerikai sztár számos ajánlatot visszautasít a babázás miatt, de ez nem meglepő, mert évekkel korábban a Vészhelyzet című sorozatot is azért hagyta ott, hogy minél több időt tölthessen első és másodszülött gyermekével, Owennel és Audennel.

Akkoriban szinte csak játszótéren lehetett fotót készíteni a színészről, aki imádja az apaszerepet. Hiába ment tönkre a kapcsolata sminkesként dolgozó feleségével, csemetéi ebből semmit nem észleltek.

– Tracyvel akkoriban megállapodtunk, hogy közösen neveljük a srácokat, és én is a mindennapi életük része voltam és vagyok a mai napig is,  ez így helyes – mesélte egy interjúban Noah. – Most viszont hihetetlenül boldog vagyok, hogy ismét családban élek, minden pillanatot ki akarok használni, amit a feleségemmel és a kislányommal tölthetek. Igyekszem megragadni a harmonikus pillanatokat. Forgatni pár év múlva is tudok, pelenkát cserélni viszont nem.

A negyvenöt éves színész rajongóinak azonban nem kell elkeseredniük, mert a hazai csatornák nemcsak a Vészhelyzetet ismétlik, hanem a Titkok könyvtára és az Éghasadás című sorozatát is műsoron tartják. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek