Celeb

Petics Kristóf: Nem ilyen gyereket akartak a szüleim - videó

kbv, N. G.

Létrehozva: 2016.11.05.

<p>Az X-Faktorból botrányos viselkedése mi­att kirúgott Petics Kris­tóf pénteken szerkesztőségünkben válaszolt olvasóink kérdéseire. Őszintén vallott érzéseiről, nemi identitásáról és arról is, miért vált belőle lázadó. </p>

Forrás: Cser Dániel

Petics Kristóf, akinek helyét Mata Richard veszi át, mindössze néhány hétig volt az X-Faktor versenyzője, de ez a kurta idő is elég volt ahhoz, hogy elnyerje a legmegosztóbb énekes címét. Nemcsak a külsejével, hanem a viselkedésével is felhívja magára a figyelmet, és mint mondja, soha nem is akar normális lenni. 

– Az én szárnyamat mindenhol le akarták vágni, de sehol sem hagytam, ahogy a hajamat is mindig le akarták vágatni, de azt sem engedtem – meséli Kristóf. – Mindig olyan konzervatív közegbe kerültem, ahol folyamatosan el akartak nyomni. De mostanában végre kezdem jól érezni magam. Többnyire az váltotta ki ezt a lázadást bennem, hogy kifogtam a legbunkóbb főnököket. Az RTL főnökei viszont jó arcok voltak, az első normális „feletteseim”. Az iskolában is folyton csesztettek. Egyszerűen nem akarták elfogadni a személyiségemet. Mindig azt mondták: „Legyél olyan, mint egy normális férfi!” Én pedig azt feleltem: „Ez a férfi ilyen!” Mindig vissza szoktam vágni a körmeimet, figyelek arra, hogy ha hosszú is, igényesen növesszem. Egyébként pedig ez velem jár. Én cicafiú vagyok – jelenti ki önérzetesen.

A cicafiús külső sok félreértésre adott okot. Kristóf a nemi identitását firtató kellemetlen kérdés elől sem tér ki.

– Soha nem voltam még férfival, és nem is szeretnék. A lányokat szeretem. De azt hiszik, hogy csak cicalányok vannak, pedig ott vagyunk mi is, cicafiúk – tette hozzá a 19 éves énekes. 

Kristóf bevallotta: az egyetlen, ami bántja, hogy a szüleinek is csalódást okozott.

– Folyton csalódnak bennem. Ők nem ilyen gyereket akartak, hanem egy normálisat. Ezért is szeretnék elköltözni otthonról, mert én is rosszul érzem magam, ha ők tartanak el, miközben bántom őket. Tudok kultúrember is lenni, de néha igenis szükség van az indulatokra. Egyszerűen igénylem, és szerintem mások is így vannak ezzel. Valahol erős impulzusokra van szükségünk, ami feszültséget szül bennünk, mégis megkönnyebbülünk tőle. Ez jobb, mint egy terápia. Egyébként nem vagyok agresszív. A verekedős esetnél felhúztak – fejtegeti Kristóf, akiről az is kiderült: bár kipróbálta már, drogozni nem szokott:

– Elég bolond vagyok anélkül is, bár sokan nem hiszik el, hogy nem kábítószerezem.

Olvasóink kérdezték

Néhány kérdés, amelyekre olvasóink kérésére Kristóf őszintén válaszolt:

Olvastam, hogy nem érted, mi köze van a műsornak a magánéletedhez, és hogy színházban szeretnéd folytatni. Szerinted ott jó szemmel nézik, ha valaki verekedik és részegen balhézik?

A színpadot komolyan veszem, a magánéletben bohó vagyok. A színház teljesen más világ, másfajta életvitelt követel meg. Nem enged meg bizonyos dolgokat, amikről viszont azt hittem, hogy a médiába belefér. Mint kiderült, ott sem fér bele, de későn jöttem erre rá.

Miért ilyen nagy az arcod? Nem vagy ennyire tehetséges.

Aki azt gondolja, hogy nagy az arcom, annak fogalma sincs, mit tettem le az asztalra, mert csak arról tud, amit a tévében lát. Én a negyedik könyvemen dolgozom, három lemezanyagot írtam otthon.

A fiúkat szereted? Vagy mindenevő vagy?

A lányokat szeretem, soha nem volt dolgom férfival.

Kapcsolódó jegyzetünk itt olvasható.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek