Celeb

Ennyi volt: szakított a Viasat meztelen házaspárja! Josie megcsalta Petrát (18+)

Bors

Létrehozva: 2016.11.24.

<p>Meztelenül, kamerák előtt ismerték meg egymást, kamerák előtt is esküdtek.</p>

2016-ban ismerték meg egymást, 2016-ban házasodtak össze és 2016-ban szakítottak. Petra és Josie kapcsolata úgy ért véget, ahogyan az a nagykönyvbe meg van írva: a csinos aktmodell szagot fogott, majd leleplezte párja csalafintaságait és lapátra tette.

– Kitartottam mellette akkor is, amikor nem ment neki a szekér, erre kiderült, egyszerre több vasat tartott a tűzben az én drágalátos férjecském – mondta a Borsnak Petra, aki aktmodellként keresi a kenyerét.

– A hátam mögött bulizott, és fűzött lányokat a közösségi oldalakon. Én meg szinte sehova nem mehettem. No de most mindent bepótolok majd. Bulik, edzőterem, randihegyek. Attól, hogy Josie-val így alakult, még a családját nagyon szeretem, ezúton is köszönök nekik mindent. Az önbizalmam pedig szép lassan vissza is tér, annyi az udvarló – nevetett a bosszúra szomjas feleség.

Petra azt sem titkolta, első dolga az lesz, hogy beadja szépen a válókeresetet, hogy papíron is minél előbb független lehessen.

– Remélem, sikerül neki egy olyan lányt választania, aki mellett nem kell azért aggódnia, miből él majd egyik napról a másikra – csapott oda még egy utolsót Petra.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek