Celeb

Két dudás egy kanapén: megférhet-e egymás mellett Gáspár Laci és Caramel?

Bors

2016. október 28. péntek 09:00

Mindketten a Megasztárban tűntek fel, de most a konkurens csatorna tehetségkutatójában döntenek együtt a versenyzők sorsáról. Tóth Gabi mellett Lofti Begi hallgatja majd a mentorházba jutottak produkcióit.

Egy év különbséggel ugyan, de ugyanott tűnt fel bő tíz évvel ezelőtt Gáspár Laci és Caramel. A két zenész a Mega­sztár óta párhuzamosan építi karrierjét, most viszont az X-Faktor összehozta őket. Lacinak ugyanis Caramel lesz a mentorsegédje – ő segít meghozni neki a legnehezebb szakmai döntést, vagyis, hogy kit vigyen majd az élő show-ba.

Mint kiderült, bár nem dolgoztak együtt az elmúlt években, ahhoz, hogy Caramelből ma az egyik legsikeresebb férfi előadó lehetett Magyarországon, Lacinak is köze van. Gáspár egy évvel korábban tűnt fel a tehetségkutatóban, már koncertezett, amikor Caramel demo CD-ket gyártott, már saját dalaival. Laci egy koncertjén oda is adott egyet, hogy véleményezze, s segítsen neki eldönteni, vajon érdemes-e neki is elindulnia a tehetségkutatóban. Úgy tűnik, Laci nagyon jó tanácsot adott annak idején, hiszen Caramel ma már többszörös platinalemezes előadó.

– Nem az volt a célom a CD átadásával, hogy Laci segítse a karrieremet, de az tény, hogy az ő sikeres szereplése erősített meg abban, hogy jelentkezzek a műsorba, ahol énekeltünk is együtt egy duettet – mondta lapunknak Caramel. – Azóta persze kiderült, hogy nagyon mások vagyunk, Laci a pörgősebb, funkysabb zenét szereti, a temperamentuma is más. Különböző zenét is játszunk, más az üzenet, érzelmi töltet, de kifejezetten örülök neki, hogy jóban lettünk. Az elmúlt 10–12 évben gyakorlatilag nem is beszéltünk, viszont kellemes meglepetés volt, amit az X-Faktorban láttam belőle. Ahogy a mentoráltjainak, neki is jót tett ez a műsor, a zsűrizéssel járó felelősség, és bízom benne, hogy az ő csapatában lesz az idei év győztese – folytatta Caramel, akiről a mentor is csak jókat tudott mondani.

– Amikor meghallgattam azt a bizonyos CD-t, tudtam, hogy sikerülni fog neki. Hallottam, hogy nagyon tehetséges, nagyon tetszett, hogy saját dalai is voltak már akkor, azon a felvételen is. Caramelnek nem volt szüksége a segítségemre, nem is kérte, csak azt akarta megtudni tőlem, hogy szerintem jelentkezzen-e a műsorba – me­sélte lapunknak Laci.

Egyébként természetesen nem csak Gáspár kapott maga mellé segédet. Tóth Gabinak Lotfi Begi segít kiválogatni a legjobbakat, ByeAlex Lábas Vikit, a Margaret Island énekesnőjét kapta társául, Puskás Petinek pe­dig az öccse, Dani ad tanácso­kat az élő show-ba

További cikkek

Szexi

Öt éven keresztül a hazát védte, most pornófilmekben fegyverezi le a férfiakat

Veszteség

Koltai Lajos: Őrzöm a feleségem fotóját

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Eldőlt! Itt helyezik végső nyugalomra Csollány Szilvesztert

borsonline.hu

Elfajult a fétisszex, kis híján lefejezte áldozatát az egyetemi professzor

origo.hu

Mindenki kinevette ezt a lényt A Jedi visszatér forgatásán - videó

hirtv.hu

Több százmilliós fogás Pásztón: kocsikat, motorokat, mindent lefoglaltak a rendőrök +VIDEÓ

boon.hu

Hajléktalanná vált a két miskolci mentős (videóval)

origo.hu

Az ember szemén látszik a halál időpontja

nemzetisport.hu

Rajtra hangolva: a Paks a télen a Covidtól sem kapott ki és szerzett 12 gólt

vg.hu

Modern fegyvereket kérnek Moszkvától az ukrán szakadárok

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 28.: az Ikrek az igazat látja, a Szűz új felismerésekre bukkan

ripost.hu

Ezért érdemes most összegyűjtened 10 tojásos dobozt

origo.hu

Ezek most Magyarország legolcsóbb új autói, ki nem találná, melyik márka áll az élen

origo.hu

Kevésbé halálos iramban - Toyota GR Supra 2.0T teszt