Celeb

Havas: Friderikusznak vagy teljesen elvette az eszét valamilyen kábítószer, vagy mocskosul be volt rúgva

Bors

2016. október 14. péntek 05:10

Till Attila, Hajós András, Hajdú Péter, Szalai Vivien, de maga Andy Vajna is kellemetlenül érezhette magát tegnap, ugyanis Friderikusz Sándor senkit nem kímélt, amikor a TV2 körüli állapotokról, emlékeiről beszélt az <a href="http://www.index.hu" target="_blank">Indexnek</a>.

Kritika A TV2-nél hiába érdeklődtünk, nem kaptunk választ arra, hogy a tulajdonos An­dy Vajna teljesíti-e Friderikusz kéréseit. Például azt, hogy eltávolítja-e a sokat bírált hírigazgatót. A szintén pellengérre állított Hajós András és Tilla, sőt még Hajdú sem szólalt meg, Havas Henrik zsebében azonban kinyílt a bicska.

– Csak arra tudok gondolni, hogy Friderikusznak vagy teljesen elvette az eszét valamilyen kábítószer, vagy mocskosul be volt rúgva, amikor ezeket a baromságokat előadta – írta indulatosan a Facebook-oldalán Havas. A Bors összeszedte, kiről mit állított Friderikusz.

Kökény-Szalai Vivienről

Amikor Andy Vajnának három – szerinte teljesíthetetlen – kérést fogalmazott meg visszatérése áraként, az egyik így hangzott: rúgja ki a morálisan és szakmailag megbukott hírigazgatónőt. „Szóval, amikor roppant szakmaiatlan és aljas módon előbb Pukli Istvánt, a Tanítanék Mozgalom akkori vezéralakját, majd Juhász Pétert, az Együtt alelnökét próbálták meg lejáratni a TV2 Tények című adásában, kizárólag a Fidesz-kormány elvtelen szempontjait kiszolgálva, határozottan kezdett valami ellenanyag termelődni bennem, és azt gondoltam, ha ez így megy tovább, nekem innen el kell menni.”

Till Attiláról

Till Attiláról A TV2 egyik legfoglalkoztatottabb műsorvezetője Friderikusz szerint álszent módon szerepel ma is a képernyőn. „A bajnok című Pintér Béla-darab bemutatóján találkoztam Tillával, aki folyamsze­rűen szidta nekem a TV2-t, hogy mekkora Fidesz-fészek lett, és tűrhetetlen, ami ott folyik. Tilla azóta is folyamatosan képernyőn van, és azzal menti fel magát, hogy ő a szórakoztató részlegen dolgozik.”

Hajós Andrásról

„Amikor márciusban telefonon beszéltünk arról, miért jöttem el a TV2-től, András azzal magyarázta a maradását, hogy már aláírta a szerződését, muszáj ott lennie a tavaszi gyerek-tehetségkutató műsor zsűrijében. (…) Csakhogy lement a gyerekvetélkedő, jött az ősz – és mit látunk? Szeptembertől a Sztárban sztár zsűrizését is elvállalta Hajós.”

Hajdú Péterről

Hajdú volt az egyik, aki miatt otthagyta a TV2-t. „Vajna már aznap este hívott, méltatlankodott, és rögtön Hajdú Pétert okolta az előállt helyzetért. Azt mondta, konkrétan tudja a Blikk szerkesztőségétől, hogy Hajdú súgta meg nekik: én is csatlakozom az újrainduló Napló stábjához” – mondta Fridi, aki hozzátette: az volt az érzése, vele akarják legitimálni ezt a „mocskos” folyamatot az adónál.

További cikkek

Dráma

Tovább gyűrűzik a Kulcsár Edina féle botrány

Anyaszült

Mindenét megmutatta a szupermodell húga, elölről-hátulról

Ez is érdekelhet

vg.hu

A negyedik oltás is kevés az omikron ellen

metropol.hu

Felfoghatatlan tragédia a sípályán: szörnyethalt egy 5 éves kislány

origo.hu

A megengedett sebesség duplájával mértek be egy autóst a 4-esen, kártyával azonnal fizetett

magyarnemzet.hu

Márki-Zay Péter és a baloldal az embereket segítő árszabályozás ellen

vaol.hu

Baleset: Egy ember életéért küzdöttek Sárvár közelében - videó

origo.hu

A költési időszak kezdete előtt elvégzendő munkákra hívja fel a figyelmet az MME

nemzetisport.hu

MU: Ha Martial hazudik, végleg meg kell szabadulni tőle – Ferdinand

vg.hu

Gigafelvásárlást hajt végre a Microsoft

borsonline.hu

Késelés a XVI. kerületben: Felesége előtt csuklott össze a szíven szúrt családapa

metropol.hu

Durva hideggel érkezik a hózápor, de van egy rosszabb hírünk is

borsonline.hu

„Azt sem tudja, merre van arccal előre” - Sebestyén Balázs elmondta a véleményét Kulcsár Edináról

origo.hu

130 éve született Oliver Hardy, a Stan és Pan-filmek népszerű színésze - galéria