Celeb

Elképesztő: mostohahúgába szeretett bele az X-Faktor felfedezettje

Bors

Létrehozva: 2016.10.28.

Erre a szerelmi történetre garantáltan mindenki felkapja a fejét.

Mindig kiderül: maga az élet írja a legkülönlegesebb történeteket. Ezt az alapvetést most épp az X-Faktor egyik - Mentorok házába bejutott - versenyzőjének sztorija is bizonyítja. Berki Józsefnek ugyanis nem más szült gyermeket, mint saját mostohatestvére - írja a Blikk.

A 22 éves fiú nem úgy ismerte meg szerelmét, Esztert, mint azt a legtöbben teszik. A lány apja ugyanis és a fiú édesanyja ugyanis összekötötték az életüket - és egy idő után a fiatalok is rájöttek: több van köztük, mint azt elsőre sejtették.

"A családunk nem vette könnyen a kialakult helyzetet, de idővel megértették, elfogadták, hogy szeretjük egymást, és szerencsére nem törődtek azzal, hogy erre ki mit mond" - magyarázta a bulvárlapnak Berki, aki ma már egy hároméves kislány büszke apukája is.

Sajnos Berki József és Eszter ma már nincs együtt: szüleik szakítása az ő kapcsolatukat is megviselte. "Anyu depressziós lett, és bántani kezdte a szerelmemet, folyamatosan veszekedtek, aminek az lett a vége, hogy teljesen elmérgesedett a viszonyuk" - mesélte.

"Azért is vagyok itt az X-Faktorban, hogy bebizonyítsam, hogy az álmaimat megvalósítom, és ezáltal a családomat is visszakapom" - nyilatkozta a tehetségkutatóba való jelentkezése után a fiú az RTL Klub kamerái előtt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek