Celeb

Kozso apja viheti el az áramlopásos balhét a fia helyett

Munkatársunktól

2016. április 28. csütörtök 05:40

Az énekes tetemes vagyont és adósságot varrt szülei nyakába. Még hírhedt teaháza is a szülei nevére került, így lehet, hogy a szomorú szamurájnak nem is okoz fejfájást, hogy ott áramlopás miatt vizsgálódik a rendőrség.

Forrás: Bánkúti Sándor

Nem tudni, szüleivel hogyan számol el Kozso, de tény: édesapjára és édesanyjára testálta át hatalmas vagyonát, ezzel együtt pedig óriási tartozástól is megszabadult. 

A tincses énekes rögtön megjelent, amikor a rendőrök az áramszolgáltató szakembereivel karöltve kedden kivonultak belvárosi teázójához az áramlopás gyanúját kivizsgálni, mégis nyugalom áradt belőle. Nem véletlenül: a Bors megtudta, a Zöld Teknős teázót működtető cég tulajdonosai a szomorú szamuráj szülei. A cégbíróságon vezetett adatok szerint a vállalkozásba Kozso a volt barátnőjét, Keirát is belekeverte, ugyanis a szépség látta el egy ideig az ügyvezetői feladatokat. A popsztár egykor még tag volt, ám körülbelül akkor, amikor megkapták az értesítést az adóhatóságtól arról, hogy adótartozásuk van, kiszállt a cégből, szüleire hagyva mindent. Így aztán a most érvényben lévő végrehajtás miatt sem kell aggódnia. 

Ahogyan, a nemrég kiderült tetemes, állítólag több százmilliós tartozás miatt sem, ugyanis ennek is jó része a szüleire hárul. 
Az énekes úton-útfélen mutogatta kacsalábon forgó, belső medencés, sződligeti villáját is, amelyről megtudtuk, hogy csak a haszonélvezője. A ház tulajdoni lapjából kiderül, anyja és apja a tulajdonosok, ők felelnek az ingatlanra bejegyzett 106 millió forintnak megfelelő svájci frank alapú hitelért is. 

Az Ámokfutók frontembere a Csengery utcában is birtokolt egy pincehelyiséget, ahol több milliós közösköltség-tartozást halmozott fel. Úgy döntött, ezt az ingatlant is édesapjára íratja, így az ott élők hiába verik nála az asztalt, hogy fizesse ki a tartozását, mert azt rajtuk akarják behajtani, nem érnek el semmit, mert Kozso feltett kézzel csak annyit mond: már nem is az övé az ingatlan. A közösköltség-elszámolások szerint édesapja sem szeret a zsebébe nyúlni, ő sem fizette ki fia felhalmozott tartozását. 

Az énekes korábban több vállalkozást is vezetett, vagy alapított, ezekből mára már semmi sem maradt. Volt, hogy felszámolták a cégét, vagy elárverezték tartozás miatt az üzletrészét, legutóbbi kft.-je, amelyet édesanyjával birtokolt, kényszertörlés alatt áll. 
Kozso állítólagos több százmilliós tartozása laptársunk szerint adótartozásokból, közös- költség-tartozásokból, zálogjogból és hitelből áll, de hogy pontosan ebből mennyi szállt a szüleire, csak ők tudhatják. 
   

További cikkek

Fájdalom

Babicsek Bernát édesanyja: Naponta visszajárunk a házba, ahol a fiam meghalt

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Ez is érdekelhet

origo.hu

A legrosszabb helyen próbált besorolni egy furgonos az M1-esen, mentőhelikopter vitte el - videó

metropol.hu

A jég alatt találták meg az eltűnt tanár holttestét Tatabányán

origo.hu

Szenzáció a kézi Eb-n: kiesett a világbajnok

magyarnemzet.hu

Három órán át tárgyalt Bajnaival Márki-Zay egy londoni étteremben

delmagyar.hu

Évtizedes probléma oldódik meg Csongrádon az áruháznál

nemzetisport.hu

NB I: megszorongathatják az üldözők a címvédésre törő Ferencvárost

origo.hu

Stabil kilátással megerősítette a magyar államadósosztályzatot a Fitch Ratings

borsonline.hu

Meztelenül mutatta meg a világ egyik legszebb fenekét Alena - 18+

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Csodálatos volt Budapesten játszani, elképesztő az aréna – Sagosen

origo.hu

Veszélyes buborékra figyelmeztet Európa leggazdagabb embere