Celeb

Minden nap látogatja magatehetetlen feleségét Szacsvay

kbv

2016. március 26. szombat 04:30

Tiszteletre méltó akarattal és gyengédséggel segíti súlyos balesetet szenvedett párja felépülését a színész. Sajnos az asszony állapota ennek ellenére sem javul.

Bár állapota sokáig, ha lassan is ugyan, de javult, olyan súlyosan megsérült közel hét hónappal ezelőtt Szacsvay László felesége, hogy nagyon úgy tűnik, nem fog eljönni az a pillanat, hogy el is hagyhassa a rehabilitációs intézetet. In­formációink szerint ugyanis Claudia felépülése megrekedt, a színész pedig úgy tűnik, beletörődött, hogy sosem kapja vissza egészségesen feleségét.

Mint elsőként megírtuk, az asszony tavaly augusztusban esett ki negyedik emeleti lakásuk ablakán, és annyira megütötte a fejét, hogy az is csoda, hogy egyáltalán életben maradt. Intenzív osztályos ápolás után tavaly novemberben egy rehabilitációs intézetbe szállították, ekkor mindenki azt hitte, célegyenesbe érkezett a gyógyulása. Ez volt az a pillanat is, amikor Szacsvay megtörte a csendet.

– Megvan, még megvan. Türelem kell hozzá. Nagyon hosszú folyamat lesz, hogy felépüljön a feleségem. Már, ha lesz. De majd meglátjuk – mondta akkor a Story magazinnak, s bár senki nem sejthette, szavai már előrevetítették a mostani állapotot. – Már, ha lesz – fogalmazott a felépüléssel kapcsolatban.

A Jászai Mari-díjas színész a baleset óta a munkába temetkezett, s a környékbeliek szerint teljesen megváltozott az eset óta. Bár kemény férfiként erősnek látszik, aki nem törődve a körülményekkel, csak teszi a dolgát, egyvalami nagyon más a viselkedésében. Míg korábban minden környékbelivel, főleg a kutyásokkal szívesen diskurált, viccelődött, ma már inkább lehajtott fejjel közlekedik.

– Elhagyta a humora – fogalmazott egy utcabeli, aki szerint az is lehet, hogy Claudia szándékosan esett ki. Így pedig még jobban megviseli az eset Szacsvayt, aki hónapok óta mindennap látogatja a feleségét.
Lapunk telefonon érte utol a népszerű színészt, aki továbbra sem kívánt nyilatkozni élete legnagyobb tragédiájáról.

A csontjai már összeforrtak

Amennyiben az agya, idegpályái nem, csak a csontjai és a belső szervei sérültek meg Claudiának, családja még számíthat a felépülésre – mondta el kérdésünkre egy traumatológus, aki szerint, ha így is van, akkor is hosszú a folyamat. Bár a közel hét hónap már elég kellett volna, hogy legyen ahhoz, hogy hazaengedjék.

– A csontjai, ha műteni is kellett, ez időre már bizonyosan összeforrtak, ez azonban nem egyenlő azzal, hogy valaki fel is épül. Mivel számos csontja tört, bizonyosan gyógytornáztatják, etetik, s lehet, hogy tisztálkodni sem tud egyedül, így 24 órás felügyeletre szorul. Az is lehet, hogy újra meg kell tanulnia járni – sorolta a lehetőségeket az orvos. Könnyen lehet azonban, hogy ha agyi károsodásról is szó van, Claudia elvesztette motorikus képességeit vagy beszédkészségét, s minden fáradozás hiábavaló, a teljes gyógyulás nem érhető el. 

További cikkek

Kínos

Kulcsár Edina az orránál fogva vezette Csutit

Szexi

Vetkőzéssel mentené meg a Földet a nagymellű bombázó

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Váratlan fordulat a hazánkat bíráló országjelentés kapcsán

borsonline.hu

Súlyos károsodást szenvedett a sztrókja után M. Richárd

magyarnemzet.hu

Rendkívüli izzadtsággal, minimális aláírást gyűjtött a baloldal

kemma.hu

Rendőrségi fotón ismerték fel magukat a tatabányai tinik, azonnal feladták magukat

origo.hu

9,4 milliárdot loptak a kriptovalutás pénzváltótól

nemzetisport.hu

BL: nem játszhatnak Franciaországban az oltatlan Chelsea- és Real-játékosok

origo.hu

Ezek voltak a legnagyobb üzletek a videójáték-iparban

vg.hu

Nem csak meggyőződésből oltásellenes Djokovic

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 21.: Meglepő fordulatokat jeleznek a bolygók pénteken

nemzetisport.hu

Légiósok: Varga Kevin beállt, egy perc múlva gólt lőtt a Galatasaraynak

origo.hu

Újabb fontos levelet küldenek a bankok az ügyfeleiknek