Celeb

Hakniból él a kirúgott Jakupcsek Gabriella

Fái

Létrehozva: 2016.02.04.

Először jelent meg a nyilvánosság előtt azóta, hogy egyik napról a másikra kirúgták a királyi tévétől.

Még csak tíz napja nincs képernyőn, de sokak­nak már most nagyon hiányzik. A nézők többsége tombolt mérgében, amikor nem megszokott, szeretett műsorvezetője, Jakupcsek Gabi vezette a Ridikült, és nem ő játszott a Szeretlek, Magyarország! című vetélkedőben. Hiába rúgták ki Gabit karácsony előtt váratlanul, két adás közt, sokáig még láthatták a képernyőn. Ám telt-múlt az idő, elfogytak az előre felvett műsorok, és a nézők szembesültek azzal, hogy többé tényleg nem lesz Jakupcsek.

Azóta hosszú hetek teltek el, de semmit sem lehet hallani róla. Nem csoda, hogy arra a rendezvényre, amin bemutatták a HPV elleni új, kilenckomponensű vakcinát, és Jakupcsek volt a moderátor, sokan kíváncsiak voltak. Hiába volt jelen három orvos, a nők csak a mű­sorvezetőt fi­gyelték. A ki­rúgás mennyire viselte meg? Összeomlott? Belefogyott? Karikás vagy kisírt a szeme?

Nos, akik erre számítottak, azoknak csalódniuk kellett. Gabi jól tartja magát. Tény, hogy nagyon vékony, de hát eddig sem volt éppen molett. Az arca kipihent, sokat mosolygott. A szeme azonban árulkodott. A szeme nem mosolygott, inkább szomorú volt. Csak ő tudhatja, mit érez, mennyire viselte meg, ahogyan elküldték.

Adának volt ideje

A történet pikantériája, hogy a három orvos mellé meghívták vendégnek a csinos, fiatal Adát, aki az RTL Klubon vezette a Reflektor című műsort, míg meg nem szűnt. Azóta neki sincs képernyős munkája.

– Engem ez nem ért váratlanul, fel tudtam készülni a váltásra – mesélte Ada Gabinak, még mielőtt elkezdődött a sajtótájékoztató. – Azt csinálom, amit szeretek. Személyi edző lettem, de több fitnesz- és mozgásközpontban is tartok órákat.

Valószínűleg nem is az a baj, hogy fiatalítottak a csatornánál, hiszen Gabi szakmai tudása megkérdőjelezhetetlen, talál magának munkát. Inkább azt, ahogyan elküldték, a megalázó, méltatlan bánásmódot lehet nehéz feldolgozni, elfelejteni. Hiszen bármennyire is fontos volt a szerdai téma, többen összesúgtak: ez bizony a királyi tévé műsorai után csak hakni. De valamiből élni kell.

Magáról azért elárult egy keveset a Borsnak: – Kipihentem magam, kisimult vagyok – mondta mosolyogva Gabi, aki köztudottan munkamániás, de láthatóan ez a jó egy hónapos szünet a javára vált. – Újra dolgozom, itt vagyok, jól vagyok, teszem a dolgom.

És tette is, olyan profin, ahogy tőle megszoktuk. Vajon milyen érzés lehetett, hogy ott volt az MTVA stábja is, a logós mikrofont letették elé, a kamera ugyanúgy forgott, mint amikor még nekik dolgozott? De Gabinak egy arcizma sem rándult, tette a dolgát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek