Celeb

Tóth Gabi nem volt Kedves Feri babája

Bors

2015. október 13. kedd 05:30

Kínos helyzetbe hozták Sebestyén Balázsék Tóth Gabit a Gyertek át szombat este! című műsorban. Az énekesnőt a milliárdos Kedves Ferenc „háremébe” sorolták.

Molnár Anikó, Bódi Sylvi, Debreczeni Zita és Zimány Linda. Mi a közös bennünk? Nem túl nehéz találós kérdés: az, hogy valamennyien szerelembe estek Kedves Ferenccel. A milliárdos vállalkozónak szinte védjegyévé vált, hogy a legfelkapottabb glammodellekkel jár – azt kevesebben tudják, miből szerezte vagyonát, mint azt, hogy kikre költi. Sokak meglepetésére a hétvégén ebbe a hölgytársaságba keveredett Tóth Gabi.

Sebestyén Balázs Gyertek át szombat este! című műsorában Kedves Ferenc barátnőit kellett időrendi sorrendben kiraknia Kiss Ramónának, aki csapata segítségével harmadik próbálkozásra sikeresen teljesítette a feladatot. Ennél meglepőbb volt, hogy a négy modell mellett a kisebbik Tóth lány neve is szerepelt. Az ugyanis korántsem köztudott, hogy az üzletember az ő skalpját is az övére tűzte. Már ha valóban járt vele, mert bár tavaly március­ban a Hír 24 cikke után szárnyra kapott a pletyka, hogy Gabit együtt látták egy szórakozóhelyen Kedves Ferenccel, de szinte azonnal el is halt.

A románcot egyik fél sem erősítette meg, ezért azt gondolhatnánk, roppant kellemetlen Gabi számára, hogy Balázsék tényként kezelték: ugyanúgy a milliárdos babája volt, mint Zimány Linda vagy Bódi Sylvi. Már csak azért is, mert az énekesnő kapcsolatban él. Ő azonban nevetve cáfolta a pletykát.

– Aki két hete látta a TV2 Összezárva Friderikusszal című mű­sorában a fotóalbumot, melynek kapcsán őszintén beszéltem a párkapcsolataimról, az tudhatja, eddig kivel kötöttem össze az életem – nyilatkozta Gabi.

Az RTL Klub nem veszi magára annak terhét, hogy hírbe hozta az X-Faktor egykori mentorát.

– A Gyertek át szombat este! szórakoztató, vicces, late night elemekkel fűszerezett game show. Olyan játékok és feladatok szerepelnek a műsorban, amelyek egy otthoni házibuliban is előfordulhatnak, itt sok esetben a bulvársajtó híreiből merítünk, abban bízva, hogy ezek a hírek, információk hitelesek – nyilatkozta Pécsi Norbert Sándor, az RTL Klub sajtókapcsolati vezetője.
 

További cikkek

Szakítás

Horváth Gréta édesanyja megható vallomása: „Örülök, hogy az édesanyád lehetek”

Ez is érdekelhet

metropol.hu

A jövő héten tetőzhet az ötödik hullám Magyarországon

888.hu

Nem csitul a helyzet Oroszország és Ukrajna között

vg.hu

Budapest nyerte a versenyt Pozsonnyal szemben

feol.hu

Egy ember kizuhant az autóból, amikor az árokba borultak Bicskénél

origo.hu

Így fejlődött a tévék formavilága 2021-ben

nemzetisport.hu

PL: Alisson bravúrjai is kellettek, de kihasználta a City botlását a Liverpool

vg.hu

Jövő nyáron már nem kuna kell a horvátországi nyaraláshoz

mandiner.hu

Márki-Zay egymillió forintot ad annak, aki bizonyítja, hogy ő Indiába küldte volna az embereket szemorvoshoz (videó)

life.hu

Intim fotót tett közzé Csuti - Vajon készítette a képet?

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek továbbra is hibátlanok a középdöntőben

origo.hu

Kulcsár Edina gazdag új barátjával randevúzott, a férje maradt otthon a gyerekekkel - kép