Celeb

Hoppá: mégsem Andy Vajnáé a TV2?

Bors

2015. október 15. csütörtök 19:55

A Megapolis Media Zrt. szerint nem érvényes az a szerződés, amivel Andy Vajna cége, a Magyar Broadcasting Co. Kft. megvette a TV2 Media Group Holdings Kft.-től a TV2-t, mivel ők a tulajdonosok. Erről közleményt adtak ki.

A 444 hozta nyilvánosságra a közleményt, melyben a Megapolis Media Zrt. azt írja, nem érvényes az a szerződés, amivel Andy Vajna cége, a Magyar Broadcasting Co. Kft. megvette a TV2 Media Group Holdings Kft.-től a TV2-t.

„A Megapolis Media Zrt. 2015. október 13. napján megvásárolta TV2 Media Group Holdings Kft. 100%-os üzletrészét, ezzel közvetett módon a TV2 országos médiaszolgáltató tulajdonosává vált. A Megapolis Media Zrt. a mai napon Yvonne Perla Dederick és Simon Zsolt János ügyvezetőket a TV2 Media Group Holdings Kft. ügyvezetői tisztségéből azonnali hatállyal visszahívta, figyelemmel arra, hogy a TV2 csatornára vonatkozó adásvételi szerződést a tulajdonos hozzájárulása nélkül kötötték meg.”

Fonyó Károly, Simicska Lajos üzlet- és munkatársa, és Megapolis Media Zrt. az Indexnek elmondta, hogy ők egy szerződéses megállapodás alapján szerezték meg a kereskedelmi tévét, de annak tartalmát üzleti titok miatt egyelőre nem hozza nyilvánosságra. A szerződés alapján tehát Fonyó cége éppen azon a napon vált a TV2 közvetett tulajdonosává, amikor a hírekben megjelent, hogy a csatornát Simon Zsolt és Yvonne Dederick menedzserek is eladták Andy Vajnának.

Az adásvételi szerződés megkötéséhez a tulajdonos nem adott hozzájárulást és Fonyó a portálnak azt is elmondta, az elmúlt napokban egyáltalán nem beszélt sem Dederickkel, sem Simonnal. Állítólag Fonyóék hosszú jogi eljárásra számítanak, de az még a jövő kérdése, hogy feljelentést tesznek-e az ügyben.

Fonyó telefonos interjút adott az ATV Egyenes beszéd című műsorának, itt elmondta, hogy Simon Zsolt és Yvonne Dederick tudatában és tisztában volt azzal, hogy a Megapolis megvette a csatornát, ezért nem érti, hogy miért akarták Vajnának is eladni.

Fonyó Károly azt állítja, hogy ő a TV2 Media Group Holdings KFT. új ügyvezetője, és hogy a korábban felreppent híreket, amik Vajna vásárlási szándékáról szóltak, nem vették komolyan. Sem a szerződést, sem a jövőbeli terveket nem részletezte, de pár nap múlva lehet, hogy visszatér ezekhez a kérdésekhez.

További cikkek

Szexi

Vetkőzéssel mentené meg a Földet a nagymellű bombázó

Centik

Alacsony pasikra vadászik a világ legmagasabb pornósa

Ez is érdekelhet

boon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

origo.hu

Újabb fontos levelet küldenek a bankok az ügyfeleiknek

hirtv.hu

Az oktatási törvény miatt nem akar pénzt folyósítani Brüsszel Magyarországnak

feol.hu

Kigyulladt egy szemétledobó Székesfehérváron, 30 embernek kell elhagynia a lépcsőházat

origo.hu

Nagy a baj a NASA szerint: bármikor becsapódhat egy aszteroida a Földbe

vg.hu

Nem csak meggyőződésből oltásellenes Djokovic

life.hu

Vannak tünetek, amelyek hónapokig megmaradhatnak az omikron-fertőzés után: ezek azok

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a franciák tartalékolva is tízzel verték a hollandokat

life.hu

Vége! Többé soha nem láthatjuk együtt Kiszel Tündét és lányát

origo.hu

Fontos határidő jár le ma a gyermeket nevelők adó-visszatérítésénél