Celeb

Klapka: Hamarosan kiderül, mikor halok meg

BM

Létrehozva: 2015.04.01.

Hétfőn a tüdejét röntgenezték, szerdán szívvizsgálatra megy, és félig viccelődve mondta: hamarosan megtudja halálának időpontját.

Klapka György orvosi vizsgálatokra jár. Az üzletemberhez az elmúlt hetekben kétszer hívták ki a mentőt. Hétfőn találkoztunk vele, amikor a felesége kézen fogva kísérte a rendelőbe. Nehezen vette a levegőt, és azt mondta, a tüdejét röntgenezik.

– Megállapították, hogy víz van a tüdőmben. Van még előttem néhány vizsgálat, és utána megmondják, hogy mikor lesz a halálom időpontja – nyilatkozta tegnap félig viccesen, ám valahogy rezignáltan Klapka György, aki egyáltalán nem mondott le az életéről, a halált azonban természetes állapotnak fogja fel.

– Az élet olyan, mint egy óriáskerék, amely megállás nélkül megy, hiába reménykedünk abban, hogy egyszer fent megáll. Ha valami megszületik, el is múlik, hogy aztán szülessen valami új. Nem zavar az elmúlás gondolata. Tavaly ültettem száznegyven diófát, a diósom tovább fog élni, a ku­tyáim tovább fognak ugatni… Egyébként úgy tervezem, hogy kétszáz évig élek. Azt mondják, az öregkornak is megvan a szépsége, mert az ember bölcsebb és nyugodtabb lesz. Én nem látok túl sok szépséget az öregségben – mondta Klapka György, aki továbbra is dolgozik. – Szerencsére éjszakánként már tudok aludni, de a munkát nem hagyom abba. Az üzletemet működtetnem kell – tette hozzá.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek