Celeb

Nézze meg zuhanyzás közben a csupasz VV Dórit! – 18+

Bors

Létrehozva: 2014.11.18.

VV Dóri nem faksznizik: pontosan azt adja, amit mindenki várt tőle beköltözése pillanatától fogva. Az alábbi videón mindenféle (ál)szemérmességet mellőzve jól megmossa minden porcikáját.

A Való Világ 7. szériájának cicicelebje a jelek szerint pontosan úgy viselkedik a villában, ahogy minden normális ember odahaza. Tesz arra, hogy minden zugban van egy kamera, amely a lakók minden mozdulatát rögzíti.

Nem szórakozott a fürdőruhában kínlódva tusolással sem: a legkisebb feszélyezettség nélkül állt be az aktmodell a zuhany alá anyaszült meztelenül. Na, ja, most vagy normálisan tisztálkodunk, vagy imitáljuk! Ki az az elmebeteg, aki bugyiban-melltartóban mosdik?

A kérdés persze csak az, hogy nem követ-e el taktikai hibát azzal Dóri, hogy nem dolgozott ki rafinált, népszerűségnövelő lemeztelenedési taktikát a műsorfolyamra – egyik nap egy kis bimbóvillantás, aztán fenékmutogatás, és valamikor a döntő felé haladva a totál pucérság –, hanem fogta magát, és simán lefürdött. Az is igaz: ő már korábban is mindent megmutatott magából.

Itt nézheti meg a videót Dóri tisztálkodásáról.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek