Celeb

Korda György két hónapig pihen még

Bors

Létrehozva: 2014.11.24.

Nagyobb lehet a baj, mint Klárika állította. A sztárpárt az elkövetkező hetekben biztos nem látjuk már színpadon.

Korda György – túl a hetvenen – mindig úgy mozog a világot jelentő deszkákon, hogy azt a nála sokkal fiatalabb előadóművészek is megirigylik. Bár két évvel ezelőtti műtétje után orvosai pihenésre intették, feleségével, Balázs Klárival még egy tizenkilenc állomásos turnét végigbuliztak.

Nem csoda, hogy Korda György mostani rejtélyes betegsége és kórházi kezelése után is arra készül, koncertezni fog. De úgy tűnik, a művészek számára főszezonnak számító évvégi időszakot biztosan kihagyja a legendás házaspár. A Bors megtudta, a sztárpár koncertszerve­zőinek azt mondta, csak az év második hónapjára állnak készen a közönség szórakoztatására.

Ez viszont egyben azt is jelenti, hogy decemberben és januárban Kordáék egyáltalán nem vállalnak fellépéseket, ami arra is utalhat, hogy sokkal nagyobb a baj, mint azt eddig bárki gondolta, vagy ahogy Klárika remélte.

Az énekesnő ugyanis azt mondta pár nappal ezelőtt a Bors munkatársának, Gyuri bácsi csak kontrollra érkezett a kórházba, és a leletei jók. Ám rá egy napra egyik olvasónk látta, ahogy az intenzív osztályról a lift felé tolják a 75 éves művészt.

Szintén nem tudni, mi lesz a Sport1-en a pókerközvetítésekkel, amiken Klárika és Gyuri bácsi dolgozott. A közvetítést a múlt héten kellett volna felvenni, Korda erre sem tudott elmenni. A műsor a héten látható újra, de a csatorna sajtóosztályán egyelőre nem árulták el, hogy a felvételről futó műsort ki közvetíti.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek