Celeb

Betegsége miatt fogy Molnár Anikó

uv

2014. október 6. hétfő 10:45

Bár még ducimodellként is megbámulják a férfiak, Molnár Anikó számára kényelmetlené váltak a fölös kilók. Nem a hiúságát bántják, az egészségét veszélyeztetik, ezért fogadással ösztönzi magát fogyásra.

Tíz évvel ezelőtt még karcsú bombázóként ismertük, ma inkább a teltkarcsú jelző illik Molnár Anikóra, amivel már megbékélt – mindaddig, amíg a pluszkilók veszélybe nem sodorták az egészségét.

– A túlsúlyom miatt ízületi fájdalmaim vannak, a térdem is sajog, sokszor kiakad. Van két gerincsérvem, aminek szintén nem kedvez a súlyfeleslegem, bár nem ebből adódóan ala­kult ki – mesélte Anikó, aki érdekes módon ösztönzi magát fogyásra.

Az egykori Nagy Ő egy belvárosi klub stand-up show-jának főszereplője volt csütörtök este, ahová Orosz György humorista meghívására érkezett. Anikó végignevette a KO Media Studio Humortársulat műsorát, de kiderült, hogy még a nevetés is hizlalja: a produkció utáni mérlegelésen húsz dekával nehezebb volt, mint a műsor előttin. Orosz kajánul meg is jegyezte, hogy Anikó másfél éve folyamatosan jókedvében lehet.

A közönség egy érdekes kihívásának is tanúja volt, a hajdani valóságshow-hős fogyókúraversenyre hívta ki a komikust, aki szintén nem modellalkatú. Orosz elfogadta a „hadüzenetet”, és a szabályokat még a színpadon lefektették: tizenöt kilót kell fogyni, és az nyer, aki ezt hamarabb eléri. Az egyetlen kitétel, hogy csak olyan módszereket alkalmazhatnak, amelyek nem ártalmasak az egészségre.

– Bárkinek rendelkezésére  bocsátom a testemet, csak segítsen lefogyni! – kérlelte Orosz György a nézőit a dumapárbaj online adásában, mire Anikó rákontrázott: a súlycsökkenés érdekében akár három hónapra is odaadná a testét.

– Örülnék, ha le tudnék adni tizenöt kilót, az egészségem és a gardróbom miatt is, amelyből már jó ideje nem tudok öltözködni – tette hozzá Anikó, aki tegnap meg is kezdte a háborút a súlyfelesleg ellen.  

Ilyen módszerrel karcsúsodik

Bár rengeteg kilótól szeretne megszabadulni, a kulináris örömökről nem akar lemondani a ducimodell. – A fogyókúrában a hangsúly nálam a mozgáson lesz, nem a diétán, ugyanis gasztroőrült vagyok. Nem tudnék lemondani a finom, magyaros ételekről, de egy szénhidrátcsökkentett menüsor elkészítésének gondolata már megfogalmazódott bennem. Újra elkezdek konditerembe járni, spinninggel fogom égetni a kalóriákat. Természetesen a lusták sportjai is szerepelnek az edzéstervemben, így a testtekercselés vagy a fogyasztómasszázzsal való karcsúsodás is.

További cikkek

Vége

Harry herceg elvesztheti az utolsó kapcsot is, ami a brit királyi családhoz köti

Párkapcsolat

Megtörte a csendet Kulcsár Edina új párja: Engem senki nem hallgatott még meg!

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a szárnyaló Montenegró a horvátokat is elpáholta

ripost.hu

Ez a négy csillagjegy sokszor csalódott már a szerelemben

life.hu

A nászutas Hódi Pamela megható fotóval üzent kislányainak a tengerpartról

makronom.mandiner.hu

Elismerték: a munkaalapú társadalmat bontanák le az ellenzéki népszavazási kezdeményezéssel

kemma.hu

Rendőrségi fotón ismerték fel magukat a tatabányai tinik, azonnal feladták magukat

origo.hu

Nagy a baj a NASA szerint: bármikor becsapódhat egy aszteroida a Földbe

nemzetisport.hu

Női kézi NB I: a FTC játék nélkül megkapta a Szombathely elleni meccs pontjait

vg.hu

Nem csak meggyőződésből oltásellenes Djokovic

mandiner.hu

„Belebetegszem a tehetetlenségbe” – Így panaszkodnak az ország sorsáról liberális hírességek (videó)

life.hu

Szörnyű hírt közöltek Young G feleségével

nemzetisport.hu

BL: nem játszhatnak Franciaországban az oltatlan Chelsea- és Real-játékosok

origo.hu

Már Magyarországon is rendelhető az új Opel Astra, az árától hanyatt fog esni