Celeb

Szakított Szávay Ágnes és Dj Dominique

Földvári Zsófi

Létrehozva: 2014.06.19.

Nagy szerelem volt az övék, de nem jókor találkoztak – magyarázta a különválás okát DJ Dominique. Állítja, nem a huszonnégy év korkülönbség vetett véget Szávay Ági iránt érzett szerelmének.

A 25 éves teniszező, Szávay Ágnes és a 49 éves rádiós-DJ egy jótékonysági rendezvényen találkozott először egymással, és mivel mindkettejük életében fontos szerepet játszik az, hogy másokon segítsenek, hamar megtalálták a közös hangot.

Várkonyi Attila a megismerkedésük idején éppen egy nehezebb életszakaszban volt, amit Ági azonnal megérzett, és barátként felajánlotta a segítségét. A lelki támogatásból aztán egyre több, hosszabb és mélyebb beszélgetés alakult ki, végül pedig egymásba szerettek.

Egyiküket sem érdekelte a huszonnégy év korkülönbség, belevágtak a közös életbe. Fél év után viszont megváltoztak a dolgok, a lemezlovas és a teniszezőnő útjai a napokban különváltak.

Az okokról Várkonyi Attilát kérdeztük, aki szűkszavúan ugyan, de válaszolt. – Gyönyörű és tartalmas fél évet ­töltöttünk együtt Ágival. Életem érzelmileg legintenzívebb időszaka volt. A kapcsolatunkkal több lettem, Ági nagyon sokat jelent nekem. A szakításunk oka, hogy épp egy rossz periódusomat éltem. Nem voltak hangos viták, veszekedések, egyszerűen megbeszéltük, hogy nekünk ez most nem megy. Nem reklámszöveg, mi tényleg barátok maradtunk, rengeteg közös munkánk van, amit ezután is folytatunk. Az értékrendünk közös, és ezen soha semmi és senki nem fog változtatni – mesélte DJ Dominique.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek