Celeb

Újra színpadra állna a nagybeteg Bajor

Munkatársunktól

2014. május 25. vasárnap 08:25

A jelek szerint tényleg sokkal jobb állapotban van a színész, hiszen most már arra is van ereje, hogy a barátainak panaszkodjon. Alig bírja kivárni, hogy újra színpadon legyen.

Három hónappal ezelőtt még a legközelebbi barátai is igen óvatosan meséltek Bajor Imre egészségi állapotáról. Senki sem merte elmondani ugyanis, hogy a színész élete nem sokon múlott. Egyedül a kínai orvosok voltak őszinték, ők – mint arról lapunk is beszámolt – a leleteinek elemzése után azonnal hazaküldték, mondván, legyen minél többet a családjával. Az üzenet egyértelmű volt: nem sok van neki hátra.

Az aggódó barátok és rajongók lélegzetvisszafojtva várták a híreket, és mindenkit reménnyel töltött el, hogy Imrét reflexológusok vették kezelésbe, mellette pedig elindították a ciános kezelést is. Ez utóbbi őrült hullámokat vert a sajtóban, sokan sarlatánsággal vádolták a természetgyógyászokat. Az eredmények azonban mégis őket látszanak igazolni.

A Bors értesülései szerint Bajor Imre egészségi állapota napról napra javul. A minap telefonon beszélt vele az egyik nagyon közeli kollégája és barátja.

– Szó szerint elképedtem, amikor beszéltem vele – mondja a neve elhallgatását kérő barát. – A hangja energikus volt, és amikor a gyógyulásáról és a színpadra való visszatéréséről beszéltünk, igencsak türelmetlen lett. Azt kérdezte, „jó, de mikor már?”. Alig tudtam meggyőzni, hogy várja ki türelemmel. Szíve szerint máris autóba ülne és menne a Nagymező utcába a barátokkal találkozni, beszélgetni. Hiányzik neki a színház, a kosztümök illata, a színpadi deszkák ropogása. A közönsége, a taps… minden, ami az elmúlt harminc valahány évben az élete volt.

A barát azt mondja, igen biztató Imre viselkedése, hiszen ha hiányzik neki a pörgés, akkor az azt jelenti, hogy kezdi visszanyerni a régi életerejét.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Baloldali ideológiai kényszerítés miatt felmondott az egyik legismertebb német újságíró

vg.hu

Zelenszkij már ősszel tudhatta, hogy támadni fognak az oroszok

borsonline.hu

Fotó: Olyat csinálnak Rúzsa Magdi ikrei, szüleik szétröhögik magukat

hirtv.hu

Hatalmas erőkkel vonult ki a rendőrség, lezárták a környéket: egy 80-as éveiben járó férfit a nyílt utcán késeltek halálra

ripost.hu

Egy időutazó megjósolta II. Erzsébet királynő halálát

origo.hu

Holtan találták Vajna Tímea barátját, a rendőrség is nyomoz

travelo.hu

Fotók: Ilyen lett a felújított székesfehérvári Szent István király székesegyház

borsonline.hu

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták le a TV2 sztárját

borsonline.hu

Nádai Anikó exférjének az oldalán tűnt fel Berki Mazsi

borsonline.hu

Szlávik János bejelentette: új fertőzés terjed, súlyos megbetegedést okoz

borsonline.hu

Sokkoló részletek derültek ki a Kozma utcai börtönben történt tragédiáról

További cikkek

Kihívás

Megküzdött a gyilkos kórral a magyar zenész

Probléma

Otthagyta az elvonót Molnár Gusztáv, súlyos dolgok derültek ki