Celeb

Másodszor is el akarja venni párját Hujber

Kósa-Boda Veronika

2014. május 21. szerda 08:15

Egy templomban, és hatalmas lakodalmat csapva venné el újra feleségét Hujber Feri. A színész és párja ugyan nem hisz a vallás mai formájában, mégis esténként házi oltárnál imádkozik.

Hangos veszekedés, viták, állandó szócsaták – egy esztendeje még ettől volt hangos Hujber Feri és felesége, Cynthia szentendrei otthona. A pár tíz éve él együtt, ám tavaly már a válás gondolata is megfordult a fejükben. Épp ezért meglepő, amit a SuperTV2-n látható, Pimasz úr ottalszik következő adása felvételén mondtak Feriék: azt, hogy a színész újra elvenné nejét. Méghozzá nem is akármilyen körülmények között! Bár Feri nem hisz a vallásban, templomban vezetné oltár elé várandós feleségét.

– A vallásban nem hiszek, mert szerintem az az elmúlt 2000 évben elavult és kiüresedett, de maguk a templomok tetszenek, mert nagyon erős szakrális erőt sugároznak – mondta a Borsnak a meghökkentő állításairól is ismert Hujber, aki szerint egyáltalán nem kell meglepődni azon, hogy otthonukban egy házi oltárt is állítottak. Mint ahogy azon sem, hogy karácsonykor kereszt formában díszítik fel az ablakkeretet, ami által olyan, mintha egy templomban aludnának.

– Mi az égiek segítségével együtt létezünk. Én lefekvés előtt is mindig áldást kérek, Cynthia is mindig imádkozik – mondta Pimasz úrnak, vagyis Papp Gergőnek a műsorban Hujber, aki azt is elárulta: mint ahogy a hétköznapi életük, az esküvőjük sem olyan volt, mint másoké.

Szemben a házi oltár. Az égiek segítségével léteznek (Kép a műsor forgatásáról.)

– SMS-ben kértem meg Cynthia kezét, és ő SMS-ben is válaszolt. Akkor az úgy volt jó, nem volt benne semmi tiszteletlenség. Tesztelni akartam Cynthiát, hogy egy ilyen triviális dologból is érti-e, mennyire komoly. Etyeken, a Rókusfalvi fogadóban tartottuk az esküvőt, csak mi voltunk és a tanúk – magyarázta Hujber, aki szerint a tízéves házassági évfordulón két dolgot gizda csinálni: újraházasodni vagy elválni.

– A válást megúsztuk. Ki kellett dolgoznunk magunkból a mérgeket, amit szerintem minden kapcsolatban meg kellene tennie a pároknak. Amíg csináltuk, majdnem belepusztultunk – folytatta a színész, aki nagy lagzit és templomi esküvőt szeretne párjával, méghozzá Szent­endre legszebb templomában. Az esküvő azonban még csak egy ötlet, most a születendő kislányuk a legfontosabb, akinek a Noá nevet szánja Feri és Cynthia.

Mire az esküvőt megszervezik, a kislányuk már koszorúslány lehet!

 

Fiuk békítette ki őket

Békülésükről is meglepő dolgot árult el Hujber Ferenc: kisfiuk, Noel rengeteget segített neki és Cynthiának ebben. Azokban az időkben, amikor szülei veszekedésétől volt hangos a ház, ő a legérettebben viselkedett.

– Abban, hogy mi most együtt vagyunk, Noelnek nagyon vastagon volt szerepe. Nem az ő kedvéért békültünk ki, hanem ő magyarázta el nekünk, hogy miért is kellene együtt lennünk – mondta a színész. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15628136_auto_resized.jpg
origo.hu

Másfél percig nem figyelt - ellopták a 2 milliót érő kutyáját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/11836_resized.jpg?avcount=1675512906
vg.hu

Semmi nem lesz már olyan, mint volt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15628331_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Küldünk tankokat egy országba, melynek politikusa megfenyegette Magyarországot – Ceglédi szeretné, hogy a NATO is figyeljen oda Filatovra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15626953_auto_resized.jpg
ripost.hu

Átsírt éjszakák: megszólalt a rejtélyes körülmények között eltűnt zalai édesanya lánya

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/11835_resized.jpg?avcount=1675512906
vg.hu

Hatalmas pusztítást végeznek az erdőtüzek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15628462_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tudtad? Ez a gyönyörű színésznő volt Kucsera Gábor nagy szerelme

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15628090_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kitört a botrány a tűzoltóknál: lefotózták a balesetben meghalt nőket és ocsmány megjegyzéseket tettek rájuk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15627971_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nincs több találgatás: Barátja árulta el, mi okozta Máté Péter halálát

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/02/zU1zhyUdT1KRUtJRFdiluVO3Ryk77xterOc5oMVLAYA/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2RlMGFlMTM1ZWVmYTQ5NmY4NzU5MjhmOThhNzQ1YTVl.jpg
Vége?

Gyanús jelek! Tápai Szabináék után újabb sztárházasság került válságba?

https://cdn.borsonline.hu/2023/02/PPl-ctyUB6FiuXYuMj75iFYoI34jIkehZQUhjUXNgGI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNmZWE3OGUzZGJjNTQ0NmY4NjQ1NGM2N2E4MGY3NjE4.jpg
VITA

Marics Peti kitálalt Tóth Andiról: Más szemmel nézünk erre az egészre