Celeb

Tetoválásfüggő lett Király L. Norbiból

Tukacs Tekla

2014. március 11. kedd 09:00

Háromezer tűszúrás percenként, tizenkét óra nyugalmi állapot, kitartás és elszántság. Erre volt szükség ahhoz, hogy elkészüljön Király L. Norbi színes tetoválása. Az X-Faktor egykori énekesét a Bors is elkísérte a tetováló kínzókamrába.

Király L. Norbi közel fél éve kezdett neki „a szeretet, szerelem gyűlölet” fogalmát szimbolizáló tetoválása újravarratásához, ám a teljes felkarját eltakaró műnek ára volt.

Ahogy arról aBors már korábban beszámolt, az énekes épp válófélben van egykori feleségétől, így jelenleg magánélete helyett inkább a karrierjére és önmagára koncentrál. Ezt bizonyítja az is, hogy a napokban kedvenc szalonjában járt, ahol fájdalmak árán, de elvégezték az utolsó simításokat több hónapja készülő tetová-lásán.

– Elég nehezen viselem a kínzást, de már rájöttem arra, ha kipihenten érkezem, könnyebben bírom a szurkálást, és nem vagyok nyűgös – nevetett Norbi, aki tavaly decemberben döntött úgy, hogy továbbgondolja addigi mintáját.

– Eredetileg csak egy kis hernyót tetováltattam néhány éve, majd szépen lassan tele lett a felkarom, a minták pedig folyamatosan koptak. Az idézetek mondanivalója mellett többféle szimbólumot is varrattam, a színes lángcsóva például azt a tüzet és szenvedélyt jeleníti meg, amely a színpadon és a párkapcsolataimban is jellemző rám – részletezte rajzait Norbi, aki több alkalommal is befeküdt a tű alá, mely percenként 3000 szúrással színesítette életét és felkarjának ábráit.

– Voltak ugyan nehéz pillanatok, de nem bánom, hiszen a végeredmény a lényeg. Most pihenek pár hónapot, majd megtervezem a következő ábrát – mondta mosolyogva az énekes.

További cikkek

Búcsú

Gyászol Vajna Tímea, hatalmas veszteség érte

Változás

Tükörbe merek nézni! – rá sem lehet ismerni az egykor nagyképű Pintér Tenyára

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Női kézi: a román listavezetőnél folytatja Korsós Dorina

borsonline.hu

Azonnal őrizetbe vették, olyat rejtegetett autójában egy sofőr az M5-ösön – fotó

she.life.hu

Randik, melyekre sosem kellett volna elmennem

hirtv.hu

10 év után bukott le a magyar rézmaffia – 52 millió forintot raboltak egy telephelyről – videó

vaol.hu

Eltűnt szombathelyi lányt keres a rendőrség

origo.hu

Erre érintetlen korallzátonyra még nincs hatással a fehéredés

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: halálos fenyegetéseket is kaptak a dán játékosok

vg.hu

Februári orosz támadásra figyelmeztette az ukrán elnököt Biden

life.hu

Váratlan fordulat! Mégsem Szilágyi Gerda írta a megdöbbentő sorokat?

origo.hu

Halle Berry januárban is a szabadban meztelenkedik - fotó