Celeb

Rajongó férjjé tette Bublét az argentin szépség

Bors

2014. március 24. hétfő 18:45

A novemberben először hazánkba érkező Michael Bublé albumaiból több mint 50 millió példány kelt el. A búgó hangú dalnok sokáig azt hitte, hogy a zene mellett nem lesz ideje családot alapítani.

A swing műfaj új királyának és Frank Sinatra utódjának tartják Michael Bublét. Amellett, hogy a szakma elismeri, világszerte nők milliói rajonganak érte. Ám a kanadai énekes 2011 óta boldog házasságban él feleségével, a gyönyörű argentin színésznővel, Luisana Lopilatóval. Az énekes rajong a hajdani modellért, akitől egyetlen rajongó tinilány sem lenne képes elhódítani, főleg az után, hogy tavaly egy fiúgyermekkel ajándékozta meg.

Bublé szinte pillanatok alatt robbant be a zenei világ élvonalába, és mint oly sok sztárt, őt is elragadta a hirtelen jött rivaldafény. – Minél mélyebbre merültem a showbizniszben, annál kevésbé akartam családot, csak a munka, a csillogás és a siker hajhászása járt a fejemben – nyilatkozta nemrégiben az ABC televíziós csatornának. – Aztán első látásra szerelembe estem, és minden megváltozott. Persze jó apának és férjnek lenni óriási kihívás. Mindennap megkérdezem magamtól, hogy elég jó vagyok-e, és mindent megteszek-e a szeretteimért.

A romantikus dalok jelenkori királyának fellépései soha nem egyformák, mert a számok között többször szakít időt a nézőkkel való párbeszédre, és rendszeresen felhív maga mellé néhány rajongót a színpadra a közönség soraiból. Néhány éve például egy kamaszfiú anyukája ült a nézők között, aki koncert közepén odasétált az énekeshez, és megkérte, hogy énekeljen a fiával egy duettet, a sztár pedig mindenki elképedésére fantasztikus műsorszámot adott elő a sráccal.

Nagy show és tánc várható

Vélhetően nem fognak unatkozni a november 2-i, budapesti show nézői. Bublé koncertjeit – az első osztályú hangminőség mellett – impozáns látvány jellemzi. Az andalító számok alatt szem nem maradhat szárazon, és azok is jól fognak szórakozni, akik nem szeretnek egy helyben ülni, a közönség egy része ugyanis általában táncra perdül. 

További cikkek

Együtt

Tápai és Kucsera cáfol: Nem szakítottunk!

Kínos

Kulcsár Edina az orránál fogva vezette Csutit

Ez is érdekelhet

szon.hu

Pikáns jelenet - melltartóban táncol Barbi (videó)

ripost.hu

Lebénult a bal oldalára a Dózsa György úti gázoló

origo.hu

Áll a bál, a Tesla befektetői milliárdokat követelnek Elon Musktól

hirtv.hu

Felmérés: Az ellenkezője történik, mint amiben a baloldalon reménykedtek

szon.hu

Cicaharc az Exatlonban - Megérkezett Dominikára Pap Dorci legnagyobb riválisa

origo.hu

Ennyit keresett 2021-ben a világ 10 leggazdagabb embere - galéria

life.hu

Ápolónőből lett pornósztár a nagymellű anyuka, aki most 8 órákat forgat (18+)

life.hu

Hatalmas a botrány a női kézilabdacsapatnál: A hét elején két rejtett kamerát találtak az öltözőben

origo.hu

Koronavírusos, kórházba vitték Kunhalmi Ágnest