Celeb

Sarka Kata őrült nőtől félti gyermekeit

Létrehozva: 2014.01.29.

Hajdú Péter egy ismerőse fedezte fel, hogy egy ismeretlen a fele­ségének, Sarka Katának adja ki magát a Facebookon. A profil alapján egy osztrák nőről van szó, a neve – ami nyilván szintén kitalált – Petra Führing, aki úgy tölti fel Kata képeit az oldalra, mintha ő lenne rajtuk.

A dologban az a hátborzongató, hogy a Hajdú házaspár gyermekeiről is kitesz képeket, és azzal büszkélkedik, hogy ez a család az övé. A személyiséglopás megdöbbentette a televízióst és feleségét, a gyermekeik fotói láttán pedig dühbe gurultak.

– Első körben Péter német nyelven írt levelet az illetőnek, melyben arról kérdezte, hogy milyen jogon használja a felesége és a gyermekei fotóit – mesélte feldúltan Sarka Kata.

– Várunk pár napot, ha nem törli a képeket, jogi útra tereljük az ügyet. Egy ismerősünkkel ugyanez történt, ő feljelentést tett és az elkövetőt felfüggesztett börtönre ítélték, vagyis ez nem játék. Ijesztő látni, hogy valaki el akarja lopni az életünket. A gyerekek képeit nézve pedig szó szerint rosszul vagyok. Milyen beteg elme képes ilyesmire?

Így néz ki az a Facebook-profil, amelyen Sarka Kata képei láthatók Führing néven

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek