Celeb

Félti magától lányát Robbie Williams

Bors

Létrehozva: 2013.11.22.

Robbie Williams próbálja még a széltől is óvni a lányát. Ugyanakkor retteg, hogy ha a kis Theodora felnő, akkor egy hozzá hasonló rosszfiúba lesz szerelmes.

Szerda este egy Facebook által rendezett londoni eseményen az énekes Robbie Williams meglepő őszinteséggel beszélt új, Go Gentle című kislemezéről, és arról, hogy a dalt kislánya ihlette. – A szám az aggódásról szól, arról, hogy például Teddy egy olyan alakkal találkozik mint amilyen én voltam. És ha egy olyan helyzetbe kerül, akkor mit kellene tennie. – mesélte Chris Heath műsorvezető érdeklődésére Williams.

Az énekes tavay szeptember óta mondhatja magát boldog apukának, és nagyon boldog feleségével, Ayda Fielddel, akivel a gyereknevelési feladatokon is megosztoznak. Sőt, Williams kifejezetten élvezi, hogy egy új szerepben mutathatja meg magát. – Nincsen semmi titkos recept arra, hogyan legyél jó férj vagy apuka. Mindig is féltem attól, hogy mennyire stresszes lesz majd az életem Teddy-vel, de abba nem is gondoltam bele, hogy mennyi jót kapok vissza tőle – mondta korábban a MailOnline-nak a korábban drog- és alkoholfüggő művész.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek