Celeb

Életmentő szexbomba lett Magdi anyusból - videóval

Ferenczi Fruzsina

2013. június 21. péntek 08:35

Új oldalát mutatta meg a Barátok közt egykori sztárja egy népszerű ital reklámjában. Emlékeztet ugyanis Pamela Andersonra, amint lobogó hajjal rohant egy strandoló megmentésére.

Az egykori Baywatch-lányok védjegyének számító piros-sárga strandcuccban, szexisen szaladt a parton Fodor Zsóka. A Barátok közt Magdi anyusa persze csak egy reklám kedvéért állt vízi mentőnek, de a fórumozók már rákaptak, mennyire hasonlít Pamelára!

– Azért én jó néhány évvel idősebb vagyok Pamcsinál, de jólesik az összehasonlítás! – nevetett Zsóka, amikor szembesítettük vele, mennyire emlékeztet a szexbombára. – Imádtam a forgatást, mindössze két óra volt. A Lupa-szigeten vettük fel és a pasi, aki velem szerepelt, egy tündér volt. Kár, hogy ez nem látszik a reklámban – sajnálkozott a 71 éves színésznő, aki azért is vállalta el ezt a munkát, mert tetszett neki a története.

– Szeretem a kerek történeteket és ebben is az fogott meg, hogy először úgy tűnik, mintha a strandoló megmentésére sietnék az itallal, aztán persze inkább magam iszom meg – tette hozzá az egykori Magdi anyus, aki folyamatosan kapja a reklámfelkéréseket: csak az utóbbi időben hétben szerepelt.

– Élvezem a munkát, és nagyon barátkozós típus vagyok. Ezután a felvétel után is megtapsoltak, és hamarosan egy újabban fogok szerepelni – árulta el a színésznő, aki állítja, mindent a Barátok köztnek köszönhet.

– Ha nincs Kalamár Tamás producer és a Barátok közt, én biztosan nem tartanék itt! – jelentette ki Fodor Zsóka. A színésznő azért ismertsége mellett tesz is érte, hogy dekoratív jelenség maradjon a képernyőn. – Nem szoktam vacsorázni, és sokat sportolok – foglalta össze röviden, minek is köszönheti formáját, amit a negyvenesek is megirigyelhetnének.

A rendőrök is odavannak érte

Magdi anyus törvénytisztelő polgár, de azért előfordult már, hogy megállították a rendőrök. Persze nem ok nélkül. – Engem rendőr másért nem állított meg, csak aláírásért! – nevetett Zsóka, akinek eddig szerencsére csak jó tapasztalatai voltak a „kékekkel”.
 

További cikkek

Válás

Meglepő dolgot állítanak Kulcsár Edina új párjáról: Ezért nem kell elválnia?

Tragédia

Ostoba baleset! – Détár Enikő képtelen megemészteni Babicsek Bernát halálát

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Márki-Zay Gulyás Mártonról: Ő nyíltan meleg, és szerintem kommunista. Nagyon szeretem!

likebalaton.hu

A Balatonnál is szép számmal számolhatunk fülesbaglyokat

origo.hu

Az ország, amit az IMF szerint tönkretehet saját fizetőeszköze

vaol.hu

Védőfelszerelés nélkül küldött közmunkásokat a tetőre az egyik vasi település polgármestere, egyikük leesett

origo.hu

A múltba ragadt a Microsoft összehajtható mobilja

origo.hu

KSH: 4 millió 687 ezer volt a foglalkoztatottak száma decemberben

ripost.hu

Sokkoló látványt nyújt a hármasikreket váró nő hasa, rossz irányba nőttek a babák - Videó

nemzetisport.hu

Csütörtöki sportműsor: Puskás Akadémia–FTC az NB I-ben

borsonline.hu

Most adták ki a meteorológusok: borzalmas, ami az ország felé tart

origo.hu

Közzétettek egy teljes jelenetet az érkező Batman-filmből - videó