Celeb

Sztárok gyűjtenek az Attractionnek

GYLF

Létrehozva: 2013.04.24.

Egy hét alatt kilencmillióan látták az Attraction csapat videóját. Produkciójukkal a brit Csillag születik zsűrijét is letaglózták. Az angliai tehetségkutató fődíja 170 millió forint. A tánccsapat álmodni sem mer ennyi pénzről, hisz komoly anyagi gondokkal küzdenek.

Nagy-Britannia az Attraction táncegyüttes lábai előtt hever. A Britain’s got talent tehetségkutatóban induló magyar árnyékszínház egyelőre csak egyszer került képernyőre, produkciójukat gyakorlatilag a fél világ állva, könnyes szemmel tapsolta meg. A tánccsapat a Frizbi Hajdú Péterrel című műsor vendége lesz este a TV2-n.

– Amikor beneveztünk, nem foglalkoztatott minket a nyeremény. Úgy tudtuk, külföldiek nem is nyerhetik meg. Aztán kiderült, hogy mégis. A fődíj pedig 170 millió forint – mondta a csapat vezére, Szűcs Zoltán, de hozzátette: az sem biztos, hogy kép­ernyőre kerülnek még. –Hiá­ba kaptunk a zsűritől négy igent, ez nem jelenti automatikusan, hogy bekerülünk a középdöntőbe. A műsor licence alapján ugyanakkor a középdöntő után már csak a döntő van, és ott egy körben eldől, ki nyer – magyarázta.

Az Attraction a műsorban azt sem titkolta, hogy fennállásuk kilenc éve alatt egyáltalán nem mondhatják magukat tehetősnek. Sőt! Produkcióikat egy kölcsönlámpával, fehér fal előtt próbálják, vászonra nincs pénzük. Hajdú Péter így gyűjtést szervezett a csapatnak, amelyet első körben kétszázezer forinttal támogatott.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek